Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (37/55) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Amras w 07 Lipiec 2007, 16:46:15 ---______________________________________________

MY 60 POST YEAH!!!

--- Koniec cytatu ---

Znalazłem taki dopisek do posta... Nie ma to jak pierwsza sześćdziecha :huh:

Ci@cho:

--- Cytat: USZU w 19 Grudzień 2008, 15:28:42 ---Laptopy nie są zabardzo do gier... Spróbuj na stacjonarnym:)

--- Koniec cytatu ---
Ciekawa teoria...

Kermitt:
Wiem że święta idą i się na świat pobłażliwiej patrzy ale nie mogłem wytrzymać. Widząc taki post od razu chce się wytykać kolejne błędy userowi robiąc off-topa i samemu się narażając ale trzeba się powstrzymać. Dobrze że chociaż jest taki temat jak Post Dnia ;)

hubertusek11:

ta gra przygniata wymaganiami takie male ale jaka jakosc mam gre jest super mam ją juz tak od 1 i pól misionca.bitwy to po prostu wgniatają gathic'a w ziemie.nieograniczonyne poziomy i sakiewka(chyba na razie mam 248690 dunarów i 41 poziom)mozna w niej twozyc wlasnom kampanie pomagac inym odzyskac tron itp. ÂŻondzic wioskami plondrobac wrogie wioski (odradzam bo pozniej mozna dostac tą splondrowanom wioske jako leno)zachencam do kupna choc gra jest malo znana to nic na alegro jest aż za mala cena za takom gre ja kupilem za 75zł
pS.:jak chcecie miec sztandar to przy nowej grze naciskajcie wszystko górne i bendziecie mogli se wybrac

Po pierwsze rażąca ortografia, po drugie stylistyka. Kto mi powie o co mu chodzi ?  :angry:

Ainur:

--- Cytat: Dingers w 20 Grudzień 2008, 13:49:36 ---Jezli sa wydazenia przed barira to logiczne Xardas bedzie magiem ognia i na pewno go spotkamy

--- Koniec cytatu ---
Raczej 10 lat po ZB.

Mantos:

--- Cytat: Respev w 29 Grudzień 2008, 17:30:37 ---Jestem z małej wsi położonej na południe od Wieliczki, nazwy nie podaję, gdyż ściga mnie CBÂŚ. W mojej wsi zachowała się tradycja do hodowli krów. Sołtys już dawno zauważył korzyści z ekologicznego podejścia do życia, tak więc zamiast samochodów na drogach można spotkać bydło. Moja chata:

Moja pra-pra-pra babka w 1860 roku razem z krasulą Kunegundą zakupioną w Gdowie:

Tutaj droga krajowa do Zakopanego:

--- Koniec cytatu ---

zgon

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej