Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (36/55) > >>

Rysownik:

--- Cytat: ratatman w 28 Listopad 2008, 21:54:02 ---takk wiem xD ale dokladniej expic? do Gothy po ten kamien teleportacyjny czy cos?Expic dopuki nie zbije tego wladce orkow w Monterze<2 tym miescie oczywiscie>Ja juz go zabilem tylko ze zucila sie na mnie reszta orkow sie na mnie zucila.;/

--- Koniec cytatu ---
Jak to skopiowałem to prawie cały tekst był zalany czerwonymi podkreśleniami.

Ainur:

--- Cytuj ---Chciałym się nauczyć kowalstwa, but I can't find Ingvar? Where jest he? Mam nadzieję, że wy understand me.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem czy ten user z siebie nabija czy coś innego ale moim zdaniem jest to Anglik, który nie umie jeszcze Polskiego.

stefan666:

--- Cytuj ---wiecie co?? mnie zmierzch bogów nie interesuje przeszedłem G1 G2 G2NK i G3 i cały czas czekam na G4 bo to dopiero będzie gra. nie warto wydawac tyle kasy na dodatek no chyba że z extra klasyki. ja wole zbierac na G2 bo na 100% bedzie za 170zeta nawet drozsza
--- Koniec cytatu ---

a teraz trochę starszy post ;] Ymm ale na premiere gothic 2 to już trochę za późno i gwarantuję Ci że nie będzie ona kosztowała 170zl....

Ainur:

--- Cytuj ---nic wiecej nie mogłem się po 12 latku spodziewać więc wybacz jak tego czegoś nie wezmę na poważnie ok? malutki?

--- Koniec cytatu ---
Ekhm?

Alfeim:

--- Cytat: Oktawian August w 19 Grudzień 2008, 20:33:51 ---Mam Assassin's Creed, w całości po polsku.Gra jest cudowna.Assassin's Creed ma cudowną grafikę,animacje,akrobacje głównego bohatera, efektowne walki, dźwięk i ciekawą fabułę i do tego jeszcze przenosi nas w czasy Trzeciej Krucjaty w 1191r.BARDZO REALNE MIASTA AKKA,DAMASZEK,JEROZOLIMA i siedziba Asasynów MASYAF.I jak chcemy dojść do innego miasta to możemy się teleportować albo podziwiać świat Królestwa jaki jest bardzo realny.ASSASSIN'S CREED TO BARDZO REALNA GRA I WEDÂŁUG MNIE JEST ZASTÊPCÂĄ CAÂŁEJ SERII GOTHIC.

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ale to tylko gra.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej