Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (33/55) > >>

Robben:
Oto, co udało mi się znaleźć przeglądając dział ,,Dyskusja ogólna''. Gościu chyba za bardzo kochał (lub może nadal kocha) Gothica.

--- Cytuj ---Tak Naprawdę nie znam tej gry bo już od "dziecka" gram tylko w Gothica i żadne inne gry mnie nie interesują   Uwielbiam Gothic'a zwłaszcza 1 i 2, a z 1 to mogę referat napisać więc jak ktoś nie wie coś co do misji w G1 to walcie ja zawsze odpisze. G1 przeszedłem na trzy możliwe sposoby "Stary Obóz, Nowy Obóz I Obóz Bractwa. Kocham Gothica I będę go kochał dalej, bo nie ma dla mnie innej gry jak GOTHIC    . Jeśli ktoś grał w Obli.... Coś tam To niech mi powie o czym to jest, że jest lepsze od Gothica po prostu cios poniżej pasa.

Pozdrawiam Nekromanta (Xsardassss)   
Niech Beliar Będzie Z Wami
--- Koniec cytatu ---

Baś-ka:

--- Cytat: david w 28 Październik 2008, 15:31:04 ---No i co że mam 9 lat nie można muzy słuchać?Czy o laski ci hodzi? ;p

--- Koniec cytatu ---

Jaa, człowieku nawet nie musimy wklejać twoich postów, sam się wpisujesz xD. Po pierwsze pisze się "Chodzi" (Przyłóż się do nauki) po za tym jak zobaczyłem "laski" i obok wiek 9 lat, to dostałęm niekontrolowanego napadu śmiechu. Dobra koniec offtopu.

Kolejny post tego (o.O) pana?

Moje pytania

Sport/gra na kompie
Muza(przedmiot szkolny)/W-F(przedmiot szkolny)
Kapuczino/kawa (nie wiedziałem jak napisać)
Nesta/Pepsi

"Nie wiedziałem jak napisać" rozwaliło mnie. Jak widzę posty naszego davida tracę wiarę w ludzi. Ciekawe czy on wie czy istnieje coś tak cudownego jak słownik.

Gordian Morii:

--- Cytuj ---Ekwipunek
Nazwa odzienia:Zbroja lorda Marant
Rodzaj:Strój
Wytrzymałość:70
Ciężar:7 kg
Opis:Zrobiony ze skóry ognistego smoka.

Nazwa broni:Smoczy miecz lorda Marant
Ostrość:80
Wytrzymałość:50
Typ:Jednoręczny
Rodzaj:Miecz
Poziom wykonania:40
Opis:Zrobiony z rzadkiego serca smoka Marantu

--- Koniec cytatu ---

Kurcze nawet Isentor nie ma takiego ekwipunku. Ten miecz zabija samym błyskiem przy wyjęciu z pochwy a zbroja chroni przed bronią jądrową. Vader na nowego króla Valfden. Przynajmniej skończą nam się wojny, będzie stawał zamiast nas na przeciw strasznych hord orków i innego plugastwa. Dla nowego króla hip hip hurra hurra!  ;D

Kurcze musiałem to napisać już na prawdę przechodzi ludzkie pojęcie co ludzie potrafią wymyślić. Szacunek dla ciebie Vader pisz fantasy Tolkien przy tobie to cieniarz.  :)

Tiw:

--- Cytuj ---http://gothic4.com.pl/

Tam znalazłem wiele inf, a nawet poctawy fabuły.Polecam przeczytać
--- Koniec cytatu ---
Bo polzki jest trudny. Niby niewielki błąd, ale jak w wyrazie "podstawy" można zrobić jakikolwiek błąd?

Alfeim:

--- Cytat: Pawel Najemnik z Farmy w 11 Listopad 2008, 20:26:24 ---Pavulon wyjął szybko swój miecz i wbił go w najczulszy punkt cieniostwora. Korzystając z chwilowej nieuwagi wziął swój miecz wstał i zaszedł potwora tak żeby poczuł się zdezorientowany. Wtedy zaatakował go ponownie

//Jakim cudem cieniostwór jeszcze żyje. Od tylu obrażeń powinien już nie żyć.
/// Zadanie było do 2 osób. Na razie sam walczyłem więc ratuje się jak mogę.

--- Koniec cytatu ---
Myślałem że się posikam czytając tego posta ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej