Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (34/55) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---
--- Cytat: Darth Vader w 12 Listopad 2008, 14:48:36 ---Ja też chciałbym się przyłączyć-rzekł Vader

Dom: http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18047.0.html

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mantos w 12 Listopad 2008, 16:27:16 ---- Giń szatanie!

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

[zgon]

Robben:
Heh, to jest post w temacie: Czego brakuje, w "Tawernie Gothic"?. Do kogo to było skierowane i dlaczego to nie wiem:

--- Cytuj ---huj
--- Koniec cytatu ---
Poza tym pisze się przez ,,ch''.

stefan666:

--- Cytuj ---nienawidzę takich sytuacji. user wygaduje głupoty na lewo i prawo. co z tego ,skoro  jakiego kol wiek argumentu odnośnie niezmiernej głupoty tej gry nie przyjmie do wiadomości ,ponieważ powie ,ze jest to jego własne zdanie. Pawle, asassynie z otchłani Beliara, powiedz czemu sądzisz ,ze jest to dobra gra?!

A za Addanosa! Piepszyć oryginalność Chichot!
--- Koniec cytatu ---

O tak trzeba dużo "piepszyc" i jego kol wiek argument też jest ładny.

Elrond Ñoldor:
http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18244.0.html

[zgon]

A na deser...

--- Cytat: ratatman w 28 Listopad 2008, 16:57:18 ---Coz nie widzialem gdzie wpisac wiec zrobilem to tu :mellow:
Wiec gdy juz jestem w Myrtanie gadalem z tym przywodca orkow co mam robic.
Jak podbic Myrtane!!! Chcem byc z buntownikami wiec jak mam podbidz myrtane.Poprostu podejs do tego ich przywodcy i go zabic a potem reszte?.
2. Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść.
--- Koniec cytatu ---

stefan666:

--- Cytuj ---Witam ostatnio mi sie karta graficzna GeForce 6600GT  zrypała i zmieniłem na GeForce 8500GT i mam pytanie czy gothic będzie na tym dobrze chodził czy sie będzie zacinał bo jak czytałem opinie o tej karcie to ona jest biurowa jak byście mogi to  odpiszcie na tkepinski@wp.pl
--- Koniec cytatu ---

Użytkownik pyta się czy gothic 1 mu pójdzie na tej karcie graficznej, ymm ciężka sprawa a masz 10 GB ramu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej