oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Po rozmowie z SientoRem doszedłem do wniosku ze ten pomysl jest glupi. Dzoslismy do wniosków ze modem zostane jak bedzie potrzebny jakis nowy mod. Temat zamykam.
Proszę wejdź sobie tutaj, zobaczysz pewien przedmiot. Pokaż go opiekunom. Poproś aby ci kupili taki sam. Nie zapomnij o takich małych walcowatych błyskotkach. Koniecznie włóż je do bębenka. Na pewnie otrzymasz instrukcje więc jestem pewny, że sobie poradzisz.I teraz uważaj, skoncentruj się. Gdy następnym razem przyjdzie ci do głowy pisać głupoty. Przyłóż sobie tą małą okrągła, długą rzecz do czoła i szybkim ruchem palca pociągnij za spust. I nam będzie lżej i tobie i twoim opiekunom. Wszyscy będą szczęśliwsi. Ale to tylko w ostateczności, gdy znów będziesz miał zamiar pisać brednie.
chodzisz do szkoły dla ułomnych i niepełnosprytnych tak? bo może w takiej szkole pani by się popłakała z wzruszenia, że dziecko żyjące jak jarzyna potrafi takie liryki składać.. żenua
To jest prowokacja, czy jak? Robisz z siebie jeszcze głupszego niż jesteś? Przecież to jest niemożliwe, żeby jeden człowiek popełnił tyle błędów. Ja bym rozwinął wypowiedź Lorda Arthasa vel Eregrina " po prostu nie pisz wierszy,", ty w ogóle przestań pisać, kontaktuj się z ludźmi tylko poprzez mowe, ewentualnie rysowanie, powinno Ci to oszczędzić wielu nieprzyjemnych sytuacji w życiu. Pani od polskiego się popłakała? Pewnie potem popełniła samobójstwo.
Bo cholera przy kompie mnie nie było... A dałem twój numer, bo mi dupę trujesz i chciałem widzieć twój głupi wyraz twarzy jak będziesz pisał głupoty sam do siebie... bezcenne.
Bezi walczy z lordem Andre o władze` nad "Czerwoną Laranią" i o to który ma skasowanych więcej złodziei i przestępców.W pewnym momencie bezi daje Andre z dyńki i Andre mdleje.Bezi postanawia wyrzucic ciało do łóżka lorda Hagena.I nagle niespodzianka!Okazuje się że Andre to tak naprawde Wrzód który uciekł z kolonii na chrząszczu;p.Wrzód nagle puszcza gazy i całe Khorinis mdleje a Wrzód zostaje królem i władcom wyspy.A wszyscy jedzą owadzie mięso i żyją długo i szczęśliwie.
jak ja bym miał odbijac w realu to przed głównym atakiem pobawił bym się zabijanie oczywiście po cichu
Kurde... a ktos inny zna?A moze szanowny pan isentor lub baba fet?
Mi sie tez podobaja wojowniki-pelzacze i szury pustynne. Ale scierwojady freriowe tez sa fajne
.
Za Innosa na wojnę.http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,17698.msg123684.html#msg123684Witamy w oddziale.
No w końcu ktoś powiedział o tym, bo myślałem że to moja kara za niektóre durne posty. A jak znajdę jakiś sposób na zarobienie trochę więcej to poinformuje modernizatorów o tym.
to poinformuje modernizatorów o tym.
//Słyszycie słabo dobiegające jęki. Zupełnie jakby ktoś szczytował...
Co myslicie o pierszej czesci? Mi tam sie podoba czekam na odpowiedzi
Jakiego admina nie lubicie?Bo ja nie lubię Seraila.Jeśli On czyta ten post to SORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRY...
Hi! I call sie Orc.It wonders me czy you like playing in Morrowind or in different similar games to Gothica.
CytujHi! I call sie Orc.It wonders me czy you like playing in Morrowind or in different similar games to Gothica.Post Orca w dziale English zone, już wywalony.
http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,4200.0.htmla ja to comag sie przyda
YOUNG GUY IS YOUR MUM! SHUT YOUR MOUTH! THEY ARE NOW MAKING GAME! AND THEY PROPOBALITY DON'T START THINKING ABOUT IT SO FAR! Not everthing in the same time-.-PS: I'm 19 you CUNT! Your questions are not logic -.-'' Do you think that before they make a game they will do a mod kit? FIRST THEY ARE MAKING A GAME AND THEY REALLY DON'T HAVE TO DO MOD KIT-.-NOOB
usunąłbym palisadę w GD, zwiększył ilość lokacji, dodał nowe potwory i zwierzęta, więcej NPC, i wydłużył fabułę.