Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Foltest:
--- Cytuj ---ja juz ci napisalem na poczte co mialem i mówie znam admina tego Devristusa i kaze mu usunac twoje i katisa konto zobaczycie
--- Koniec cytatu ---
Gościu jest zarąbisty... Wejdźcie i zobaczcie sobie co on piszę w zadaniu "W pogoni za zbirami..."
--- Cytuj ---Ty mnie hłoptasiu nie obrazaj bo ja znam administratora i mu powiem zeby usunal ci knoto i zobaczymy kto wtedyt bedzie sie smial icie obrazal. Patrz
"A ty jesteś adminem chyba i dzieki za pomoc"
Widzisz sam admin mi pomagal i se nie mondruj
--- Koniec cytatu ---
A to jest jego wiadomość, którą wysłał mi na "Prywat Mesydż"
Eregrin:
--- Cytat: zietek2703 w 22 Sierpień 2008, 14:56:36 ---Skąd wiesz że śniący przywołał orków!Orków nie przyzwał śniący tylko beliar!A może to poprostu jakaś rasa która z niewiadomych przyczyn była w gothicu!
--- Koniec cytatu ---
Przyznam, że całkiem interesująca koncepcja...
Szarleǰ:
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 25 Sierpień 2008, 22:53:12 ---Ja wole karate co wiencej uczyłem sie tego z filuw z Van Damem (mój idol) i już durzo umiem. Mogę was nauczyć conieco. A kung-fu też esjt dobre,ale jest mniej filmuw o nim i trudniej sie nauczyć.
--- Koniec cytatu ---
Mojego zażenowania po przeczytaniu tego postu nie da się wyrazić słowami.
Sado:
--- Cytat: Peanut w 25 Sierpień 2008, 22:56:42 ---
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 25 Sierpień 2008, 22:53:12 ---Ja wole karate co wiencej uczyłem sie tego z filuw z Van Damem (mój idol) i już durzo umiem. Mogę was nauczyć conieco. A kung-fu też esjt dobre,ale jest mniej filmuw o nim i trudniej sie nauczyć.
--- Koniec cytatu ---
Mojego zażenowania po przeczytaniu tego postu nie da się wyrazić słowami.
--- Koniec cytatu ---
Hah! Następne od Rycha
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 25 Sierpień 2008, 22:33:15 ---O! Bardzo dobrze! Byłem na Gothicsite ale tam mnie zbanowali nie wiem za co i tutaj bende mugł się zaprzyjaźnić z fanami! Bardzo dobyr pomysł. Punkt dla Sientora
--- Koniec cytatu ---
Rychu wymiata. Ja się Gothich site nie dziwie.
momo:
To ja dorzucę jeszcze coś od Rycha :-*
--- Cytuj ---Witajcie jestem na forum nowy ale mam ambicej i chce zostac adminem kiedy bedzie nabur i czy mam szanse po drugie co musailbym robic jako admin.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej