Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Diablo 3
Vetinari:
Niestety, będę kolejnym realistą, to źródło jest zupełnie niewiarygodne. Po pierwsze oparte na relacji osobnika, "który na łamach swojego serwisu internetowego szczyci się bliskimi kontaktami z pracownikami Blizzarda."
Pozorna mnogość faktów, to nie problem dla fana i zapaleńca, marzenia piękna rzecz, wiadomo...
Jeszcze jedna sprawa: czas. Któryś z moich poprzedników zwracał na to uwagę, a ja to rozwinę.
--- Cytuj ---być może zostanie zaprezentowana już podczas majowych targów E3.
--- Koniec cytatu ---
Data 'newsa' to o ile się nie mylę 8 lutego 2006, więc musiało chodzić o targi E3 z tegoż roku. A jakoś nie przypominają się mi z tamtego okresu sensacje o Diablo.
Nie chcę złośliwie rozwiewać waszych nadziei, ale spójrzcie prawdzie w oczy. Blizzard pracuje nad Starcraftem 2, więc marne szanse, że ujrzymy Diablo 3 w najbliższej przyszłości.
Seth:
--- Cytuj --- Ale mi dzisiaj wesoło, gdyż dowiedziałem się o Diablo 3 ! Tak, tak, panowie, będzie ! A oto tego recenzja:
http://www.diablo.mocny.com/81,aktualnosci,
--- Koniec cytatu ---
No dobra tylko to raczej nie realne gdyż :
- Jak już wspomniano tajemniczo grą okazał się SC II więc to na pewno nie będzie Diablo III
- Z tego co kiedyś czytałem Blizzard North się rozpadł i połowa ludzi odeszła a reszta wróciła do głównej siedziby zamieci a to właśnie North stworzył Diablo
- Ta zapowiedz jest przestarzała ( też już ktoś o tym wspomniał) najwidoczniej nie spojrzałeś na date
- Tutaj nie jestem pewien ale blizzard daje nam możliwość wejścia na stronę projektu ( tak jak w SC II itp)
na głównej stronie poprzez linki w Current Projects
Eric:
Hurrrrrra będzie Diablo III i nie psuj mi dobrego humoru Imroth! Od kiedy zagrałem w DII czekam od wieków na DIII i nareszcie będzie! Super mowie wam to będzie przełom! Fajnie walka aniołów z diabełkami. Wprost nie mogę sie doczekać!
Kirgo32:
Nareszcie Diablo 3!!!!Gdy gralem w dwójke bylem ciekawy co zdazy sie dalej, a teraz mam szanse sie dowiedziec!Bardzo sie z tego powodu ciesze i niemoge sie juz doczekac!Poprzednie czesci Diablo byly swietne, ciekawe czy ich kontynuacja tez taka bedzie.
Visor:
Ludzie czy wy naprawdę jesteście tak zaślepieni czy może czytać nie umiecie? Wejdźcie na przykład na diablo.phx. Tam jest news ze teraz zostanie wydany StarCraft 2. Tak. Piszę o tym na serwisie o Diablo! I do tego sprzed dwóch dni a nie sprzed roku jak na stronie podanej przez Travisa. Obudźcie sie i pogódźcie z faktem. Jeśli Diablo 3 będzie to zostanie zapowiedziane na tegorocznym Blizzconie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej