Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Diablo 3

<< < (3/4) > >>

Trivet:
Zgadzam się kompletnie z przedmówcą. Nie ma czym się ekscytować. Informacja ta bowiem jest jedynie domysłem autora artykułu i z rzeczywistością ma tyle wspólnego co lądowanie człowieka na Marsie. Jak już wielu wcześniej wspomniało, Blizzard zapowiedział Starcrafta 2, grę którą z pewnością będą chcieli szlifować w każdym aspekcie i sądzę, że na tym właśnie projekcie Blizzard skupia się najbardziej. Wszelkie spekulacje na temat Diablo III są więc dla mnie śmieszne. Ludzie otwórzcie oczy! Istnienie tego tematu jest dla mnie zjawiskiem co najmniej dziwnym, gdyż artykuł, który Travis podrzucił czytałem już kilka miesięcy temu, a o kolejnych zmaganiach z siłami piekielnymi, ze strony Blizzardu, ani widu, ani słychu.

Seth:

--- Cytuj ---\Hurrrrrra będzie Diablo III i nie psuj mi dobrego humoru Imroth!
--- Koniec cytatu ---

OMG człowieku nie będzie żadnego Diablo III powody ci podałem więc nie rób sobie nadziei ponieważ ta informacja jest nieaktualna i nie wiarygodna  2006-02-08 grubo rok temu dali taką informacje i dotyczyła ona pewnie roku 2006 a jak wiemy takie coś się nie ukazało a na tej stronie ciągle aktualizowanej http://www.diablo.phx.pl/ nie ma ani wzmianki o twoim to diablo III więc ty mi nie psuj humoru tymi swymi nadziejami które są nie uzasadnione

Anmarius:
Przepraszam wszystkich bardzo za to, że Wam nie powiedziałem, lecz gdy zobaczyłem zapowiedź, byłem kompletnie zaślepiony i nie patrzyłem na datę, tylko chciałem o tym czym prędzej napisać. Lecz, ja myślę, żego tą grę wydadzą.

Jeszcze raz Was przepraszam.

Tompor:
jak by wyszlo to by bylo zawaliscie ale ja i tak gustuje w singlu ;]    tylko strach czyczy by mi weszlo, raczej tak ale nic nie wiadomo, i strach czy w ogole wyjdzie bo zdania sa podzielone ;] (tez mysle ze nie wyjdzie ;p) .. diablo to nie to samo co np. fifa wychodzaca co roku i praktycznie niczym nie rozniaca sie od poprzednika z zeszlego roku ;D  diablo pewnie nigdy sie nie znudzi ;)

PLShayloPL:

--- Cytat: Visor ---Ja szybko zgaszę wasze ambicje panowie.

1. Blizzard pracuje nad StarCraftem 2 (jest o tym temat poparty lepszymi dowodami)
2. Zobaczcie datę newsa! 2006-02-08 Dalej jest taka wiarygodna? Wątpię.

Ale skoro o Diablo 3 mowa. Blizzard na prezentacji SC2 w Seulu oznajmił że na Blizzconie ujawnią drugi projekt nad którym pracują więc jest nadzieja dla fanów Diablo.

Dziękuje...
--- Koniec cytatu ---

Wiesz DIABLO III może powstawać nawet i 4 lata może to być jakaś fajowa gierka a ile powiedz mi powstawał G3 3-4 latka to czemu się czepiasz Diablo skoro tak długo robią to z pewnością będzie się różnić 100% pewnością rzeczami od pozostałych części.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej