Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wyprawa Hagena

<< < (16/20) > >>

Eskel:
Szczerze mowiac paladyni i sa potezni ale sami nie maja szans. Gdyby straz miejska, nowicjusze, magowie ognia, najemnicy i lowcy smokow byli razem na 50% szans wygrana. Do tego jeszcze odpowiednia strategia, wyposazenie i 65% - 70 % szans.

Ainur:
Myślę że mu się uda ale dotrze do doliny rozbity i zdziesiątkowany i pewnie będzie potrzebował posiłków

Nefarius333:
ale oni tam idą tylko po rude i uratować ludzi Garąda nie będą wycinać wszystkich orków a potem będą się bronić jurz w mieście.

Robben:
Czy ja wiem, jak się to tam zakończyło? Zresztą, w ogóle nie wiadomo, czy Hagen tam poszedł, czy też się rozmyślił i uciekł. Jeśli poszedł, to jego wyprawa zakończyła się raczej sukcesem. Przecież wystarczyło wybić orków sprzed bramy zamku (co dla paladynów nie powinno być wielkim problemem, w szczególności jeśli zabrali ze sobą jakichś magów ) i wtedy Garond i jego ludzie bez problemu opuściliby Górniczą Dolinę razem z Hagenem i wróciliby do Khorinis. Niestety, pewnie po powrocie do Khorinis, orkowie zniszczyli palisadę i rzucili się na Khorinis. Jeśli Garwell zdołał ukończyć budowę statku, to paladyni zapewne skorzystali z niego i uciekli, a pozostałych mieszkańców zostawili na pastwę losu. Tak mogło być, ale to tylko moja sugestia.

Maliniak:
Ale są też żołnierze , którzy są w zamku i tych 12 palladynów hmmm...chyba i tak by przegrali

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej