Autor Wątek: Koszulki - sugestie  (Przeczytany 14146 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LinkLess

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 10
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #20 dnia: 30 Lipiec 2007, 01:22:22 »
Nie wiem czy wybraliście już koszulkę, ale zaprojektowałem własną. Może się komuś spodoba. Jestem otwarty na każdą krytykę i nie będzie to dla mnie rozczarowaniem, jeżeli ktoś uzna, że jest do bani. Jednak z drugiej strony co mi szkodzi   ???
[img]http://www.imagehosting.com/out.php/i973226_koszulkaprzd.JPG\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]PRZÓD

[img]http://www.imagehosting.com/out.php/i973232_koszulkaty.JPG\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]TYÂŁ

Można by jeszcze na rękawach drukować nick użytkownika na jednym i np. Paladyn na drugim, na zamówienie. Widziałem takie coś na koszulce kolegi z klasy, który był na zlocie miłośników CoD2. Na jednym rękawie miał napis Soldier a na drugim swoje imię. Fajny bajer.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #21 dnia: 30 Lipiec 2007, 09:47:25 »
To teraz choć raz w życiu przeczytaj poprzednie posty w temacie i zrób to jak należy.
« Ostatnia zmiana: 30 Lipiec 2007, 09:47:42 wysłana przez IsentoR »

Forum Tawerny Gothic

Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #21 dnia: 30 Lipiec 2007, 09:47:25 »

Offline CorAngar

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #22 dnia: 10 Sierpień 2007, 16:20:25 »
Mój kolega (ten co se ubzdurał inny zlot fanów) potem wyjechał do mnie z tekstem, że teraz na tym forum wszyscy się ze mnie śmieją, że Czesio mu powiedział, jaki głupi jestem itp. Jeszcze mówił, że jest redaktorem i grafikiem na waszej stronce. Ufff... wykrztusiłem to z siebie :D

Offline Czesiu

• Kret
  • *
  • Reputacja: 4
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #23 dnia: 03 Wrzesień 2007, 12:27:46 »
Oj dawno nie informowałem was o nowościach, aż do dzisiaj! Otóż znalazłem firmę, która wykona dla nas koszulki na zlot, jak i takie, które będą typowo ,,Gothicowe" w najbliższych tygodniach będziecie je mogli kupic na stronie zlotu. Kilka projektów z tych, co tutaj pokazaliście przedstawię firmie, i ustalimy, które zostaną wyprodukowane. Pozdrawiam.

Offline Dark

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • 3d Moddeler
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #24 dnia: 03 Wrzesień 2007, 20:53:00 »
ÂŚwietnie, już niedługo będe mógł zamówić koszulkę   Mam nadzieję, że jakość ich będzie dobra.

Offline Sir_William

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • I tak w koło, Macieju...
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #25 dnia: 04 Wrzesień 2007, 07:52:37 »
Trzeba się liczyć z tym, że im droższa koszulka tym lepszy materiał i sam sposób jej zrobienia. Gdyż możesz kupić koszulkę za grosze ale ona i tak po kilku praniach będzie się nadawać do wycierania podłóg. Uważam, że powinniśmy się w tą stronę zdystansować do ceny, a nie podniecać się, kiedy będą kosztować tyle, za ile wystawia je jakiś Wietnamczyk na hali targowej...

Offline Czesiu

• Kret
  • *
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #26 dnia: 04 Wrzesień 2007, 22:18:31 »
O , te koszulki takie tanie nie będą. Negocjacje dobiegają końca, mówimy coś o cenie koło 50 zł, materiał bardzo dobry, to mogę wam zapewnić, że po kilku praniach do wyrzucenia nie będzie. Jeszcze myślimy nad wzorem, jak będzie ona wyglądać. Poczekajcie z 2 tygodnie i będziecie mogli już kupić poprzez stronę zlotową.

Jeśli chodzi o koszulki typowo Gothicowe, to cena też będzie się znacząco wachac, zależec to będzie od loga na niej.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: 04 Wrzesień 2007, 22:19:33 wysłana przez Czesiu »

Offline Disturbed

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #27 dnia: 06 Wrzesień 2007, 19:34:04 »
Cytat: IsentoR
Disturbed taką grafiką można się podetrzeć...co to w ogóle ma być ? Jak mamy nadrukować na koszulkę miniaturkę koszulki ? Potrzebujemy dużej grafiki przynajmniej te 500x500 pikseli w technice wektorowej o maksymalnie trzech kolorach. Zrobisz to porządnie jak należy dopiero zapodaj...

Zrobiłem to z koszulek, które sam pokazałeś w pierwszym poście, więc nie rozumiem o co ci chodzi. Jak chcesz 500x500 pikseli to masz: (nawet więcej)

http://images.345.pl/images/629544koszulkagothic.png

Cytat: Thoro
Przecież większość postów w tym temacie to właśnie takie "projekty"...

Dokładnie...

Isentor weź udostępnij ludziom jakieś materiały w postaci logo strony w  dużej rozdzielczości żeby nie dawali wysranego "Gothic.gram.pl" nie wiadomo jakim krojem.

Ta, bo tym małym logo, można się podetrzeć (w sensie iż nie można go umieścić na żadnej dużej koszulce).

W ogóle niektórym proponowałbym dać sobie siana. Weźcie przyjmijcie do siebie że paint to nie jest program do tworzenia grafiki, a tym bardziej do tworzenia nadruków na ubrania!

lol

PS: Sorry za 'lekkie' opóźnienie z postem, ale dawno nie byłem na forum.
« Ostatnia zmiana: 06 Wrzesień 2007, 19:38:18 wysłana przez Disturbed »

Offline Czesiu

• Kret
  • *
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #28 dnia: 08 Wrzesień 2007, 11:52:00 »
Dziękuje za wszystkie nadesłane projekty. Studio zajmujące się tworzeniem koszulek zabrało się do pracy. W poniedziałek przedstawię wam ich projekty.

Pozdrawiam

Offline Xam

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #29 dnia: 21 Listopad 2007, 12:36:59 »
Panowie koszulki to nie najgłupszy pomysł  Tylko trzeba porobić jakieś konkretne np. my z chłopakami wyrobimy sobie modderskie - SoulFire

Forum Tawerny Gothic

Koszulki - sugestie
« Odpowiedź #29 dnia: 21 Listopad 2007, 12:36:59 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18