Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Orkowa palisada
Maksous:
Dobra więc tak.
Palisada (a raczej to co było za nią) było śmietnikiem dla twórców. Niepotrzebne modele postaci wyrzucali właśnie pod klasztor mnichów.
Na tabliczce jest coś napisane o krasnoludzie z kosmosu (ktoś na jakieś stronce napisał co tam dokładnie jest).
Po co robić obóz sekty jeśli nie ma z nim związanych żadnych zadań, No chyba że ktoś chce sobie pozwiedzać.
To tyle
pzdr.
Ankh-Morpork:
Byłem za palisada orków, znalazłem w necie podpowiedź , jak tam sie dostać, wspiąć sie w odpowiednim miejscu :D. Nie wiedziałem tylko, co tam pisało na tej tabliczce ( dziex za przetłumaczenie ) i było składowisko ciał tam, gdzie była stara cytadela, zapewne o tym wiecie, pisze dla tych, co nie wiedza .
pzdr-Ankh-Morpork
Uchiha Sasuke:
przeszłem przez nia (bez kodów) i znalazłem tap ciała Miltena Gorna Diega i Lestera
teraz bug chyba z tym związany gdy wyszłem z doliny i ciała leżały przed starą kopalnią
krassus:
--- Cytat: Maksous ---Dobra więc tak.
Palisada (a raczej to co było za nią) było śmietnikiem dla twórców. Niepotrzebne modele postaci wyrzucali właśnie pod klasztor mnichów.
Na tabliczce jest coś napisane o krasnoludzie z kosmosu (ktoś na jakieś stronce napisał co tam dokładnie jest).
Po co robić obóz sekty jeśli nie ma z nim związanych żadnych zadań, No chyba że ktoś chce sobie pozwiedzać.
To tyle
pzdr.
--- Koniec cytatu ---
Co do krasnoluda z kosmosu. Jego grób można znaleźć nieopodal farmy Onara.
Paweł Mag Innosa:
Tak ja też tam doszedłem(w Gothic 3 nieda się dojść do górniczej doliny, a ten napis jest w Gothic 2) i widziałem ten napis i też go nie zrozymiałem, ale na dole napisu była buźka . A te ciała to są ci którzy wyszli z górniczej doliny w Gothic 2, a w trzecim rozdziale mówią że kowal z toważyszem uciekli i dopiero po dowiedzeniu się o tym ciała kowala i Parlafa leżą w jaskini.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej