Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Orkowa palisada

(1/3) > >>

gnom666:
Grałem w gothica III i  dotarłem do górniczej doliny i zobaczyłem orkową palisadę. Przeszłem ją, a tam patrzę jakiś znak nie wiem co na nim pisało i nic nie mogłem zrozumieć. Po czym Zeszłem w dół tam gdzie stał obóz sekty i tam nic nie było nawet gruzów, jak myślicie, co się stało? Potem zaszłem, do klasztoru mnichów raczej nie zauważyłem większej różnicy w jego wyglądzie więc zeszłem na dół do tamtego magazynu i patrzę, a tam ciała przyjaciół, Diego, Gorna, Lestera i Miltena. Co się z nimi stało bo ja nie wiem.

Akasha:
Hmm ja nie wiem ale mnie się zdaje, że twórcy gry zrobili taką jakby przestroge aby nie przechodzić tam. Tak sądze ponieważ na tablicy jes napisane że jeżeli się tam znalazłeś to musiałeś użyć kodów. Moim zdaniwm powinno być coś z tą palisadą bardziej związanego. Np atak paladynów i ty z nimi na obuz orków przy końcy gry czy coś. ALe nie wiem czemu znalazły się tam ciała Gorna Miltena Lestera i Diego. MOże aby ci dać nauczke...

MooN:
Znalazły się tam, ponieważ gra nieprzenosi postaci w ten sam sposób co naszą. Muszą je tak umieścić by nikt ich nie widział. W Khorinis też musi być gdzieś takie miejsce, gdzie leża ciała. Pozdro

Galeria_Ciastek:
Rhobar II--> Tak, racja.
W Khorinis też są owe ciała ale tylko jak mamy dodatek "Noc Kruka".Wtedy jak Magowie Wody przechodzą do Jarkendaru. A więc w 3 rozdziale nadal są w Jarkendarze.To jak Magowie Wody tam są to podobno obok Słonecznego kręgu (gdzie naprawiamy Oko Innosa) jest jaskinia.Tam będą ciała chyba Miltena (jak w 2 rozdziale jest w GD) i Magów Wody jak są  w nowym świecie, ale nie jestem pewien.

PS: Czas ustawić Avatar  

gnom666:
Co do tej tabliczki to wątpię że o kodach, bo przeszłemtam bez ich użycia.
A co do ciał to nie wiem czy to przez to ale nie mam dodatku "noc kruka".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej