Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Co po pierwszych 3 wioskach?

<< < (2/2)

LONYSARD:
Po pierwsze chciałbym się zapytać czy niema solucji na stronie ??
Ale jak już pisze to powiem że głównym celem niejest wcale iść do Xardasa , masz trzy wybory  a głównym zadaniem jest zdobycie pięciu boskich artefaktów .
Jeśli jesteś z królem to idziesz do niego po berło i potem do klasztoru w nardmarze by pogadać z Innosem .
Jeśli jesteś z Assasynami to idziesz do Zubena po berło a potem do świątyni Beliara w Bakareszu .
Jeśli trzymasz z Xardasem do prosto do niego idziesz .
A co do stacji ja szłem w następującej kolejności ( czasem się powtarza ):
Ardea ,Reddok ,Cape Dun ,Reddok ,Cape Dun ,
Ardea ,Faring ,Montera ,Gotha ,Montera ,Silden ,Geldern ,Trelis , Nemora , Trelis ,Braga ,Ben Erai ,Lago ,Ben Erai ,Lago ,
Ben Sala , Bakaresh ,Montera ( teleport ) ,Okara ,Montera , Trelis ( Niech Vak spoczywa w pokoju ),
Ben Erai , Mora Sul ....

Ps: ci co chcą wykończyć kogoś bez towarzystwa ( tak jak ja Vaka ) powinni nauczyć się czaru zatruwania .
Zatrułem Vaka , jako jedyny wyszedł z zamku , wyprowadziłem go do jaskini Ogrów ( już ich niebyło ) i tam go zabiłem , problemów niemiałem bo nauczyłem się Tłumaczenia  

Kubus64:
Jeszcze jedna rzecz, którą możesz zrobić na początku. Pozbieraj trochę każdego rodzaju roślin. Potem będzie kilka zadań typu: przynieś x sztuk rośliny y. Poza tym dobrze jest pozbierać/poszukać paczek z bronią. Jeżeli będziesz chciał robić wszystkie zadania dla buntowników i dla orków to będzie tej broni brakować.

Aha, na tym etapie gry dobrze jest zdecydować się na profesję i konsekwentnie rozwijać tylko potrzebne współczynniki, lepsze bronie zwykle wymagają ponad 200 punktów odpowiedniego współczynnika.

Poza tym w każdym mieście znajduje się ktoś, kto ma zadania, które kierują cię do następnej lokacji. Ja bez specjalnego kombinowania korzystając z naturalnego ciągu zadań odwiedziłem po kolei Monterę, Okarę, Gothę,
Vengard

Przy okazji. Granie z solucją trochę zaprzecza idei RPG. Dla mnie zawsze najbardziej wciągające jest odkrywanie co można zrobić i jakie są tego konsekwencje.

Onar:
Musisz sie teraz udać do Montery (jezeli grasz według prwadziwej fabuły)i oczywiście zrobic tam misję na reputacje i ją wyzwolić (jezeli trzymasz z buntownikami).Potem idziesz do Gothy a tam bierzesz kamień teleportacyjny do Vengardu.Teleportujesz sie do Vengradu po porozmawianiu z królem i takie tam musisz sie udać do Farringu.Tam zaś musisz zostac myśliwym, by przejść przez przełęcz.Potem przez przełęcz udajesz sie do Nordmaru.Dalej myśle że juz sam sobie poradzisz.

P.S.Tylko nie myśl że gra jest aż tak krótka bo to co napisałem jest bardzo streszczone.

asd:
kolejność jest. wyzwalasz wioski po kolei Andera, Cape Dun, Montera później idziesz do Ortedy i gadasz z Rolandem i musisz mu przynieść kamień teleportacyjny idziesz do Gothy i szukasz tego kamienia... i dalej nie wiem jak dokładnie trzeba sie poruszać.

Mam pytanie (jak juz jestem na tym temacie)

Tkwi u mnie problem z Montera gdyż nie moge jej wyzwolić wszystko idzie gładko dostałem sie do Vareka i ide do Sanforda powiedzieć mu że gadałęm z przywudcą orków (czyli Varekiem). On mi mówi żebym powiadomił innych i zaczą rewolucje. I TU PROBLEM. Nie wiem co mam zrobić bo nic sie nie dzieje nikt nikogo nie atakuje. Pmóżcie. Z góry dzieki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej