Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Co po pierwszych 3 wioskach?

(1/2) > >>

gruby85:
Witam, mam problem, zaczolem grac pare dni temu, przeszedlem 3 pierwsze wioski(ardee, redok oraz carpe...) i nie wiem co dalej mam robic , poszedlem do monery i narazie nie gram,

moje  pytania:
- czy jest jakis konkretny scenariusz aby w jakiejs specjalnej kolejnosci przechodzic miasta?
-czy mozna to robic jak sie chce?  
-jaki jest ogolnie cel gry?
- czy mam trzymac sie ludzi ? czy np w miesicie carpe.. wydac buntownika szefowi orkow ? i czy mam sie przyjaznic z tymi i tymi bo to nie ma znaczenia?

ogolnie to gralem pare lat temu w g2 i bylo spoko, g3 tez jest wypas, ale pochlania wiele czasu wiec chcialbym to przejsc dobrze, bo jak cos zwale to potem moge miec problemy :)

dziekuje za wziecie udzialu w dyskusji i pomocy mi :)

najwazniejsze to kolejnosc miast ktore mam odwiedzac !!

pzdr

\\rc: Fakt nie zauważone. Raz, to to, że regulamin jasno określa, że nazwa ma odzwierciedlać zawartość i treść tematu. A nie twoje "o co chodzi?"
Dwa to zły dział. G3 informacje i fakty...?
Trzy, oj popraw Ty ortografię i zapis bo to się źle skończy.

Bondzik:
Musisz udać sie do normadru (dobrze pisze ?) i odszukać Xardasa. A  przy okazji taka rada, Nie odbijaj miast od razu

Respev:
Idź do Montery, odbij ją, potem do Gothy, znajdź teleport do stolicy, pogadaj z królem i ruszaj odszukać Xardasa w Nordmarze. Tak się spytam - czy poradnika dołączonego z grą nie można przeczytać?

Ekwador:
Nie ma żądnej kolejnosci robisz wszystko tak jak ci sie podoba mozesz nawet odrazu isc na południe lub gdziekolwiek celem gry głównym jest zdecydowanie ktory Bóg wygra wojne ale i to nie ma wpływu jak grasz predzej z grubsza. Praktycznie wszystko jest dowolne

Respev:

--- Cytuj ---Nie ma żądnej kolejnosci robisz wszystko tak jak ci sie podoba mozesz nawet odrazu isc na południe lub gdziekolwiek
--- Koniec cytatu ---
Właśnie tak nie należy robić. Popląta tylko fabułe i zrobi sobie mętlik w głowie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej