Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Diablo 2: Lord of Destruction

<< < (2/2)

Eric:
ech Diablo... Budzi we mnie wspomnienia pamiętam kiedy to przyjechał mój kuzyn z jakąś tam gierką no i zobaczyłem jak w to gra. Na początku tylko trochę mnie to zaciekawiło, a potem zacząłem grać. Oczywiście grałem druidem nie wiem czemu od razu mnie do tej postaci ciągnęło. Podobała mi się zmiana w wilkołaka i niedźwiedziołaka. Druid to była moja ulubiona postać miałem chyba 68 lvl'a w zwykłej rozgrywce zaś w koszmarze chyba 65 w piekle nigdy nie doszedłem nawet do 20 lol, ale miło mi było ciąć w Diablo II : Pan zniszczenia

Wrath:
Wspomnienia Diablo II mam bardzo dobre i nie muszę daleko sięgać pamięcią bo to było kilka miesięcy temu dokładnie w lutym. Grę zacząłem barbarzyńcą (jak pewnie wielu) i przez cały dzień ciachałem demony, zombiaki itp. Gdy Baall poległ a archanioł Tyrael zniszczył kamień świata a ja zobaczyłem napisy końcowe postanowiłem zagrać jeszcze raz tym razem druidem potem był paladyn później nekromanta następnie amazonka gdy już z kończyłem nią grać zagrałem czarodziejką a na samym końcu zagrałem zabójczynią. Po przejściu gry dla pojedynczego gracza przez pewien czas bawiłem się na battle.net a potem grę odinstalowałem. Może jeszcze do niej kiedyś wrócę teraz muszę wystawić ocenę końcową.

Plusy:
-przyjemna gra.
-7 postaci do wyboru.
-nutka RPG.
-nie głupia fabuła.
-muzyka.
-gra za każdym razem wygląda inaczej.
Minusy:
-ważnych brak.
Ocena:
10/10

Casano:
Hmm...Diablo jest to gra dla mnie po prostu doskonała. Oddaje w 100% klimat gry, jakiego szukam wśród gier. Zadania, jak i sama grywalność bardzo mnie do niej przyciąga. Nie wspomnę tutaj również o świetnej robocie przy grafice, dzięki której łagodniej i lepiej jest nam poruszać się. Dźwięk również jest miły dla ucha, dzięki któremu panuje klimatyczny nastrój. Polecam ją każdemu kto lubi spędzić przed komputerem parę ładnych ale nie straconych godzin.

Visor:
Zaraz zostanę oficjalnie ogłoszony heretykiem  .

Mnie Diablo nie przyciągnęło do siebie. Może nie z powodu grafiki czy innych spraw technicznych co... nudy. Jak dla mnie Diablo to po prostu nudna gra. Na początku zasłyszałem o niej wiele dobrych opinii a wręcz takich które wychwalają grę ponad świat więc nie mogłem przepuścić okazji. Początkowy kontakt z grą był dobry. Znośna grafika 7 postaci do wyboru i dużo dodatkowych umiejętności. Wtedy zacząłem zastanawiać się nad fabułą. Wygląda trochę jak wciśnięta na siłę. Nie połączone z sobą misje które i tak opierają się na wyrzynaniu wszystkiego co biega po ekranie. I tu dochodzimy do największej jak dla mnie wady Diablo. Ciągła sieka. Na początku sprawiało mi to frajdę i to nie małą bo nie miałem wtedy dużego kontaktu z grami tego typu. Ale co tu dużo mówić. Po jakimś czasie to co cieszyło zaczęło nudzić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej