Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Dragosani:
Z początku używałen nick'a Sith co zapewne niektórzy z was wiedzą. Teraz jak widać mój nick to Dragosani. Jest to nazwisko mrocznego bohatera książki Nekroskop (polecam).
Matius:
Mój nick sam wymyśliłem, chociaż wiem, że nie jestem jedynym Matiusem . kiedyś miałem nick Mateo i jak grałem w Diablo II LoD (które bardzo polecam) to chcąć stworzyć Paladyna ( w Diablo gram tylko i wyłącznie Paladynem, ale w Gothic Najemnikiem) nie mogłem go nazwać Mateo, bo już taką postać miałem więc na szybko skleciłem sobie Matius. Potem jakoś znudził mi się nick Mateo więc postanowiliśmy z kolegami nazywać mnie Matius. I tyle.
Devristus Morii:
Mój nick wymyślałem razem z Exim i spodobał mi sie własni AlculusMorii. Dokładnie nie wime co to oznacza(ale to szczegół) - chyba bede musiał się zapyać Exiego.
Używam także 2 niku draco- to nie wime skąd się wzieło bo nie pamiętam, ale chyba wymyśliłem to przez przypadek.
Elanor:
Mój nick umyśliłam sobie już kawałek czasu temu. Jest on zaczerpnięty z książki Tolkiena- Władca Pierścieni. To taki kwiatek który rośnie w lesie Lothlorien.
Dlaczego właśnie tak? Sama nie wiem. Może porostu mi się spodobał.
Cristal:
A więc mój obecny nick jest dosyc nowy. Przedtem miałem inny, dlatego też moge byc nierozpoznawany, ale to już inna historia. Wracają jednak do tematu. Dlaczego Cristal? W sumie sam nie wiem. Usłyszałem gdzieś kiedyś(chyba w jakimś opowiadaniu) o człowieku o tym właśnie imieniu. Człowiek ten miał bardzo zbliżone do moich cechy, więc może dlatego. A poza tym nick Cristal ma jakieś takie niezłe brzmienie...
Pozdrawiam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej