Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (36/51) > >>

Werewolf16:
Jak widac z gothica.Chcialem na kazdym forum dac sobie orcor ale jako za jak wpisalem orc i klawiatura przestala dzialac tak mam to.

Selena:
Cóż , generalnie w internecie buszuje pod postacią nicka-Trinity, z ksywa z matrixa ;) mam jąkąs słabość do tego imienia, ale tutaj wyjątkowo wziełam Selene prawdopodobnie ze względu na to,że jakoś w tamtym czasie interesował mnie film-Underworld, z resztą jeden z moich ulubionych.

Cirdan Narmon:
Mój nick wziął się z tond że próbując wymyślić coś oryginalnego, znalazłem jakiś translator który rzekomo tłumaczył nazwisko i imię na język elficki... po przetłumaczeniu moje "nowe" imię spodobało mi się i postanowiłem użyć go jako nicka.

Crisis.:
Mój nick wziął się stąd, że kiedyś przeczytałem sagę Davida Farlanda pod tytułem "Władcy Runów". Cała saga to cztery książki, "Suma Wszystkich Ludzi", "Wilcze Bractwo", "Uczennica Czarnoksiężnika", oraz "Kościelisko". W całej książce jest mowa o pewnym człowieku, Erden Geboren. W książce był to człowiek, który został Królem Ziemi i miał niezwykłe moce, oraz miał ważne zadanie, ocalić ludzkość. Mógł "wybierać" innych ludzi, którzy automatycznie wiązali swoje przeznaczenie z Geborenem. Sam Król Ziemi wyczuwał zagrożenie oraz mógł ostrzegać swoich wybranych przed niebezpieczeństwem. Jednak gdy wybrany ginął, to Erden Geboren tracił część siebie jakby. Gdy była wielka bitwa, to Erden Geboren zginął, jednak już po walce okazało się, że Król nie miał żadnych ran, umarł dlatego, że zbyt wiele jego wybranych straciło życie.
To jest Erden Geboren, ja swój nick skróciłem do samego Geboren, ponieważ nie lubię dwuczłonowych nicków.

Bywajcie.

Ana:
Mój nick-Ana wziął się od mojego imienia - Anny,nigdzie nie używam innych nicków,tylko ten Ana. Nie wiem dlaczego,po prostu tak mi zostało od około 5 lat na każdym forum/stronie rejestruję się jako Ana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej