Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Asgarhan:
A mój nick to imię jednej z wymyślonych przeze mnie postaci ;) Namiestnik jednego z miast, organizator buntu przeciw złemu królowi, zdechł w więzieniu :)
Mc:
Mój nick jest od pseudo czyli MC (CZYTAJ E M S I/ NIE E M ÂŚ I) a te Vv to tak żeby dłuższy był :P i to na tyle
Eregrin:
Jeśli chodzi o mój nick „Eregrin”, to wymyśliłem go sam, podczas pisania książki. Nie chciałem mieć już tego Lorda Arthasa. Arthas, jest na praktycznie każdym większym forum. Więc tak, to przynajmniej mnie coś wyróżnia. Nie zniósł bym, jak moim nickiem byłby Xardas czy Pyrokar. Więc nie mówcie na mnie "Arthas", czy "Rycerzu ÂŚmierci", bo Arthas się ugania za ludźmi w Warcrafcie :P
Pepesi:
Mój nick wziął się z PES-a 6. Ponieważ mój brat robił drużynę Pepsi ja ciągle mówiłem Pepsi i mi sie przejęzyczyło. A poza tym naprawdę lubię Pepsi. :) :) :)
Wpisałem w googlach Pepesi i wyskoczył mi mój profil na forum CD-Action. 8)
ÂŁowca wielki:
mój nick wziął się od tego że na początku gry w gothica byłem najemniekm a żesię u was rejestrowałem. łowca to za mało a ktoś mógł być już łowcą smoków to pierwsze co mi do głowy wpadło to ÂŁowca wielki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej