Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (22/51) > >>

XAR_DAS:
XAR_DAS oczywiście pochodzi z Gothica.Ale historia jest inna.
Pewnego dnia, zacząłem grąć w Gothica. po pewnym czsie doszedłem do Xardasa, ta postać misię spodobała, Xardi miał fajną zbroję, i był jedną z silniejszych postaci, Skończyłem grać. położyłem się, i zacząłem rozmyślać o kumplach z przedszkola. Jako że pamiętałem jego imie i nazwisko, powiedziałem do mamy:
-Mama. A zadzwonisz do informacji telefonicznej i zapytasz się o kolegęeee?
-A jak się kolega nazywa?
-<IMIE NAZWISKO> to ten z przedszkola!
-Ech-westchnęła mama- To zadzwonie.
Wzieła do ręki telefon i zapytała się. Oczywiście sie dowiedziałęm, i czym prędzej zadzwonie.
Postanowiłem że kolega do mnie przyjdzie, i pokazałem mu moją ulubioną grę -Gothica. Ale był zdziwiony! Zapragnął sam mieć te gre, toteż pożyczyłem mu ją, a ten kiedy ją przeszedł, wpadł na pomysł  żebyśmy pobawili się w gothica. Ja byłem xardasem, a remik Lee. po zabawie pomyśleliśmy że fajnie by było więcej takich osób do zabawy, toteż zaczeliśmy się bawić w Bractwo Pierśćienia   i pytaliśmy kumpli czy chcą dołączyć do Bractwa i pobawić się z nami. Chcieli. Każdy był kimś i tak się bawiliśmy. Kiedy dostałem neta, jako że imię Xardas mi się bardzo podobało postanowiłem sie tak nazwać . Ale  Xardas był już zajęty, powiedziałem mamie żeby mi pomogła wymyślić nazwę, i wyszło nam XAR_DAS. I tego nicku używam od tej pory na TG
Ps. Remik to ten Kolega.

Używam jeszcze nicku Maztee.
Pewnego dnia logowałem się na pewnej stronie, i chciałem się nazwać jak ten z Fable -maze
Ale byłem myślami gdzie indziej, napisało mi się jakieś "t" a potem dopisałem prze przypadek drugie e. Przeczytałem: Maztee. I tak to było. nick został.

rafalos890:
Skąd się wziął mój nick? Jakiś rok temu postanowiłem zacząc grac na kurniku. no i musiałem wybrac jakiś login. Chciałem wziąc Rafał (moje imię  ), ale było zajęte. Pomyślałem, że trzeba je przerobic. No i tak z Rafała stałem się Rafalosem. Niestety - też był zajety. Pomyślałem, że jakieś liczby przydałoby się dodac. 123 pewnie byłoby zajęte, więc wziąłem 3 ostatnie - 890. No i tak stałem się Rafalosem890

Pozdro. Rafał - Rafalos - Rafalos890    

Nicole:
Skąd mój nick ? Właściwie to nie ma żadnej fajnej historii . Po prostu zawsze podobało mi się imię Nicole a zwłaszcza kiedyś . Dokładniej to jak musiałam wybrać sobie jakiś nick na tawerne to właśnie przypomniał mi się on bo często na czacie miałam taki :P I tak już zostało …

Lord Scorpio:
Skąd taki nick hmm... prawdopodobnie z filmu Mumia Powraca tam był Król Skorpion. a tytuł jakoś tak na podstawie gry:) i tak powstał Lord Scorpio

Dyum:
No cóż mój nick nie ma jakiejś fantastycznej historii. Na osiedlu mówią na mnie Yumi (czytaj Jumi), ale na forum jakoś nie pasowała mi ta ksywa. Trochę przerobiłem i wyszło Dyum (czytaj Dium)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej