Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kto na Irdorath?

<< < (2/13) > >>

lordhagen:
Ja biorę na Irdorath:

Lee-Wporzo koleś i dobry wojownik,który pomoże nam w walce z orkami(jeśli zwabimy je na statek)
Gorn-Silny wojownik,przyda się tak samo jak Lee,po za tym to niezły przyjaciel
Diego-Zręczny złodziej,dobry łucznik,oddany przyjaciel,również pomoże z orkami
Milten-Niezły mag z niego,kumpel też niezły,może nas nauczyć o wiele więcej gdy go weźmiemy.
Lester-w zasadzie to nie jest szczególnie przydatny ale go lubię
Torlof-tylko jego wybieram na kapitana statku i mam pretekst do wpuszczenia orków do zamku w Górniczej Dolinie :P
Biif-też niezły wojownik no i pomagał w GD walczyć ze smokami
Angar-Potężny wojownik,niezły przyjaciel,któremu przyda się pomoc
Vatras-Nie pamiętam ale chyba uczy nas alchemii na statku,poza tym to też całkiem wporzo gość z niego

Slomek.16:
Ja ze sobą zabieram zawsze:
- Torlofa - najlepszy z możliwych kandydat na kapitana i stary znajomy
- Lee - wiadomo dlaczego
- Gorna
- Cor Angara
- Miltena
- Vatrasa
- Lestra
- Laresa
- Diega
- Beneta

Arti121:
Oto mój skład na wyspę Irdorath:

1.Diego-bo fajny i uratował nas przed Bulitem w jedynce
 2.Lester-on tez nam pomagał
 3.Lee-bardzo dobry wojownik
 4.Gorn-pomagał nam odbic kopalnie z rąk nowego obozu
 5.Lares-jest sprytnym opryszkiem
 6.Angar-fajny jest (jedyny normalny z obaozu na bagnie)
 7.Wilk-robi zbroje z płytek pełzaczy
 8.Milten-przyjaciel i mag
 To przyjaciele teraz ci których znam z 2
 1.Vatras-daje mikstury na opętanie
 2.Jack-kapitan
 3.Bennet-kowal sie przydaje
 Oto moja załoga

adamasek85:
ja na wyspę zawsze biorę:
Diego - nasz przyjaciel, może nas nauczyć zręczności i siły (chyba).

Milten - nasz przyjaciel ,oraz gorliwy członek magów ognia.

Lester - przyjaciel, chyba niczym szczególnym sie nie wyróżnia  

Gorn - kolejny przyjaciel który uczy nas siły (chyba).

Lee - bardzo przydatny NPC, ponieważ uczy nas posługiwania sie mieczami dwuręcznymi.

Bennet - na statku zawsze kowal sie przyda .

Vatras - może dać nam za darmo odtrutkę na przekleństwo rzucane na nas przez poszukiwaczy.

Lares - uczy nas zręczności, posługiwania sie mieczami jednoręcznymi.

oraz kapitan - Jorgen

te postacie również lubię za osobowość i nastawienie do życia (lester:tylko jarać i jarać bagienne ziele )

Matek00:

--- Cytat: Travis --- Postanowiłem się wypowiedzieć w tym temacie  

1. Diego - Chyba każdy go wziął, ponieważ jest zręcznym i szybkim kompanem oraz może nam zaoferować bardzo dużo usług. Pomoc w wzmocnieniu swoje siły fizycznej i zręczności. Poza tym, w Gothic I, był kluczową postacią, jeśli chodziło o główną pomoc w przyłączeniu się do Starego Obozu. Jeszcze dobrze walczy i jest przyjacielski, jak każdy z naszych przyjaciół  

2. Gorn - Wybrałem go dlatego, ponieważ jest on moją ulubioną postacią w Gothic'u. Według mnie, najlepszy wojownik w całej Myrthanie ( ale nie licząc Bezimiennego   ) Jest bardzo przyjacielski i pomocny. Wiele razy nam pomagał i w trudnych sytuacjach, ratował " tyłek "  

3. Lee - Co tu dużo mówić ? ÂŚwietny wojownik, dobry przyjaciel. Oferuje nam swoją pomoc w wielu sytuacjach. Ba, on jest dowódcą najemników i może nas zawsze przyjąć ( jeśli zrobimy zadania dla najemników ) :) Może nauczyć nas walki i sprzedać pancerz.

4. Milten - Mag Ognia, który przydał mi się wiele razy na Dworze Irdorath. Poza tym, może nas nauczyć jakichś umiejętności magicznych. Jest dobrym i przyjacielskim kompanem.

5. Lester - Wiele razy, zjawiał się w najbardziej " niespodziewanym " momencie. Były Nowicjusz Bractwa ÂŚniącego, dobry przyjaciel i wojownik. Również, jak Arkhan to mówił, nie pozostawiłbym go samego, na pastwę losu  

6. Vatras - Mag Wody, który może nauczyć nasz alchemii, podwyższyć naszą moc magiczną i sprzedać wiele cennych rzeczy. Poza tym, w Gothic II: Noc Kruka, był kluczową postacią, jeśli chodziło o dołączenie się do Kręgu Wody.

7. Lares - Stary, dobry przyjaciel z Nowego Obozu, w którym był przywódcą Szkodników. Najlepszy złodziejaszek w caaaałej Myrthanie. Zawsze umie się dorobić " na boku "    Poza tym, może nauczyć nasz złodziejstwa i wiele innych przydatnych rzeczy.

8. Bennet - Najlepszy kowal też w całej Myrthanie :) On umie wykuwać najlepsze ostrza, on umie wykuwać najlepsze zbroje, on umie..... Eeeeee, no chyba to wszystko    Poza tym, naprawia na Oko Innosa w Gothic II, więc także jest w pewnym rodzaju " kluczową ", postacią. Gdy go zabierzemy na Dwór Irdorath, to pomoże zwiększyć naszą siłę fizyczną.

9. Kapitan: Torlof - Kumpel z farmy Onara, dobry wojownik, kluczowa postać, gdy chcemy się dołączyć do najemników, on też odgrywa tą ważną rolę. Dobry kapitan, ale trochę nie podobało mi się to, gdy prosił nas o to, żebyśmy otworzyli bramę w Górniczej Dolinie.
--- Koniec cytatu ---

Pomyślałem, że nia ma sensu się rozpisywać, gdyż z przyzwyczajenia czytam wszystkie posty i zauwarzyłem, że Travis ściagnął dokładnie tą samą ekipę co ja i nawet opisał ich podobnie jak ja bym to zrobił. Więc poprostu powiem, że się podpisuje pod jego postem :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej