Strefa pomocy > Gothic

strażnicy świątynni(fanatyczni)

(1/2) > >>

Gość:
Jak moge zabic straznika w swiatyni sniacego?
Oni sie czegos tam naćpali i tylko trafienia krytyczne powoduja obrazenia...

albin:
Naładuj urizjela nim napewo pokonasz tych strażników,a jeśli jesteś magim to Xardas przerobi ci go na fale śmierci urizjela

Celeb:
Musisz poprostu znaleźć lepszą broń ,bo słaba nic im może niezadawać.Wszystko zależy od obrażeń broni

Gość:
A w takim razie co mam zrobic,jezeli mam za malo sily zeby uzyc lepszej broni,a przeciez nie moge wyjsc ze swiatyni zeby potrenowac bo przy wyjsciu orki sie na mnie rzuca.A tak poza tym to wejscie jest zamkniete bo uzylem teleportacji

Boba Fett:
Heh, tak czy siak musisz się wrócić do Wieży Xardasa. Otóż na pewno pokonałeś wszystkich szamanów (prócz tego, z którym masz właśnie problem) i znalazłeś przy nich stare miecze. W takim razie wracasz się na sam początek świątyni przed kratę i tam, po wczytaniu się obszaru, używasz runy teleportacyjnej do wieży Nekromanty. Resztę sam się domyślisz co robić po rozmowie z nim.
Po naładowaniu Uriziela orkowie przed ÂŚwiątynią ÂŚniącego nie będą już dla Ciebie problemem (uwierz mi), a i są dwa sposoby dostania się do środka (drugi to figurka, którą za pomocą telekinezy musisz zdjąć z ,,posągu" koło którego są orkowi szamani, a potem użyć jej na przycisku obok kraty).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej