Autor Wątek: Orkowi Szamani  (Przeczytany 2446 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gość

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Orkowi Szamani
« dnia: 15 Kwiecień 2007, 15:33:12 »
Czesc mam problem w swiatyni,mianowcie nie moge znależc 2 szamanów:S

Zabiłem juz trzech,zabiłem tego Gor boba czy jak mu tam, no i nie wiem co dalej...szukałem juz wszedzie przelącznikow ale moze cos przeoczylem?

Offline albin

• Kret
  • *
Orkowi Szamani
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwiecień 2007, 15:52:36 »
A jaką masz gre orginał czy nie??? Bo jeśli masz orginał to wejdz <start><wszystkie programy>i<gothic><dokumentacja>i <poradnik do gry na 14 str jest wszystko napisane

A jak nie masz to za gor na bobem skręć w prawo i idz do pomieszczenia z lawą idż do trzech kaplic po drodze i przekręcaj to coś co stoi na środku i jeśli przejdziesz po wszystkich kaplicach idż do tej po środku wejdż do niej przez okno i zabij szamana oczywiście weż miecz który leży na środku
potem idż tam gdzie zabiłęś gor na boba i z tamtąd ić prosto tam napotkasz strażnika świątynnego i 2 orków dalejzejdz na dól przez półki skalne i przekręć to co stoi na środku zjedziesz na dół i idz do komnaty na przeciw ciebie przekręc znowo te cosie i ootworzą sie kraty na górze dalej to wyjdz z tego pomieszczenia i wróć tam gdzie było 2 orków przejdż przez te kraty i zabił demony dalej idż prosto i spotkasz tam kolejnego szamana nie da się go zabić więc wróć do Xardasa i naładuj urizjela.  

\\rc: Posty w tak krótkim odstępie czasu się edytuje, a nie pisze jeden pod drugim.
« Ostatnia zmiana: 15 Kwiecień 2007, 16:10:49 wysłana przez Rajca »

Forum Tawerny Gothic

Orkowi Szamani
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwiecień 2007, 15:52:36 »

Offline Gość

• Kret
  • *
Orkowi Szamani
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Kwiecień 2007, 16:14:23 »
No nie wiem dlaczego ale moj poprzedni temat został zamknięty,a odpowiedz wcale mi nie pomogla. Dlatego pytam ponownie:

Co mam dalej robic? Moja sytacja wygląda nastepująco: pobiłem 3 synów ducha,jednego w tej sali z taką kolumną co miazdzy jak sie wejdzie,drugiego w takiej sali gdzie po przelacznikach pojawiają sie demony ognia i w takim pomieszczeniu do ktorego mozna dostac sie poprzez lochy a trzeciego w tej sali z tym sarkofagiem w piwniczce z kolcami.. Potem poszedłem i spotkalem gor na Boba no i coz... zabilem go. (a tak przy okazji,jak mozna ich zabijac? bo ja sie meczylem i strzelałem do niego z kuszy bo trafienia krytyczne zadawaly mu obrazenia,tak samo jest np. z trollem. a mozna go w jakis latwy sposob ubic?)  Ale teraz za nic nie wiem co mam robic dalej... bylem juz wszedzie.Moze trzeba cos zrobic w takiej sasiedniej sali,gdzie w podlodze sa takie dziury jak po kolcach i leza tam same trupy?? Jedyne co mi sie udalo to zrobilem metamorfoze przy tej kracie gdzie stal gor na boba i wywalilo mnie po drugiej stronie.
HELP ME PLEASE!!!!

Offline Astarth

• Kret
  • *
Orkowi Szamani
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwiecień 2007, 17:12:06 »
Szaman z tchnieniem śmierci znajduje się na wysepce. Wokół niej jest lawa. Trzeba pokombinować coś w tych salach z demonami.
Z tego co pamiętam w sali koło Gor na Boba trzeba wyciągnąć łuk/kuszę, strzelić w przełącznik i uciec w bezpieczne miejsce, bo wysuwają się kolce. Potem strzelić w drugi przełącznik i wtedy otworzą się pomieszczenia.

Forum Tawerny Gothic

Orkowi Szamani
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwiecień 2007, 17:12:06 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything