Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Gothic II szukam czegoś :D

<< < (4/4)

Galeria_Ciastek:
Celeb-Ale przy którym kamiennym kręgu bo naliczyłem ich...3 albo 4.
A czy kiedy jestem strażnikiem miejskim w 1 rozdziale to czy moge zdobyć młot?Ile ten młot wymaga siły?
Aha i słyszałem, że przy ruinach tych piramid na północy są jakieś dziwne trolle lub golemy.Powiecie o tymm coś więcej?

Celeb:
1)Przy kamiennym kręgu koło farmy Lobarta.
2)Musisz się "włamać"[jak nie da się drzwaimi to patrząc na klasztor idź na prawo i wskocz prze mur XD].Uśpić strażnika[kup se zwój] i ukraść młot.Siły to chyba nie wymaga.
3)Nom.Jest tam 1 troll i jeszcze parę "STAINGOLEM"[atakują ,gdy obrobisz grobowce w jaskini].

Galeria_Ciastek:
Celeb-->Hmm...Mogłby kto opisać dokładniej to przejście do młota?
Ale jak grałem z dodatkiem w przy tych ruinach nic nie było.Ani Golema.Tam gdzie są Magowie Wody (w dodatku) spotkałem tylko kilka stworzonek.A na zewnątrz paliłem się jak choinka.Przed jaszczurkami uciekłem na piramide.A z tamtąd nie zobaczyłęm ani jednego Golema  
A która to jaskinia??? Bo w tej gdzie  Magowie są nie było nic z golemów i trolli.
A jak ukradne młot to podejrzenie nie padnie na mnie?

Elrond Ñoldor:
Troll przy piramidach jest tyko w zwykłym Gothicu 2, tak samo wydaje mi się z golemami, znajdują się one na wchód od piramidy (20 metrów) a dokładnie to jak stoimy w piramidzie i przed sobą mamy skrzynie to na prawo. A co do młotu to nowicjusza który go pilnuje najlepiej uśpić, podejrzeń nie bedzie.

Celeb:
Elrond ,ja napisałem już o młocie :P...Jaskinie łatwo zauważyć:stoisz na piramidzie i jak zauważysz krwiopijców i ogniste jaszczurki to dalej jest jaskinia ,gdzie one powinny być.
A co do młota to:
Jesteś przed klasztorem i widzisz Pedro.Po lewej i prawej jest parę roślinek i trawa[dotyka murów klasztoru.Wchodzisz na prawą zieleninę i przeskakujesz przez mur.Potem idziesz dop prawej sali ze schodami [piwnica].Idziesz dalej [po lewej i prawej są skręty ,nie skręcaj].Jak omieniesz pierwsze skręty idź do drugich.Po prawej jest mag ,który cię nie przepuści ,a po lewej nowicjusz pilnujący młota.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej