Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gothic II szukam czegoś :D
Elrond Ñoldor:
Pare wilków jest za farmą Onara (Pepe zleca nam zadanie żebysmy je zabili),
kilka jest jak idziemy przełęczą do GD, tam gdzie zaprowadza na Bartok na
polowanie (jak napisał Arkhan). A tak pozatym to w dużych grupach nie chodzą,
2 są tam gdzie są trole (koło obozu bandytów) i kilka jest za farmą Sekoba,
tylko że tam są jeszcze szkielety goblinów, wargi, polne bestie, krwiopijce i
jeden cieniostwór.
Enzo:
Ciężki pancerz strażnika możesz dostać tylko przez kody. Mam tu unikalny kod insert pc_itemfeller. Z nieba spada gościu który ma wszystkie przedmioty w grze. Najwięcej możesz znaleźć 6 wilków jak pójdziesz z Bartokiem na polowanie
Galeria_Ciastek:
No to mam jeszcze kilka pytanek
Elond-->Dzięki za to, że wzkazałeś mi miejsce pobytu cieniostwora.
A pytania:
1.Gdzie moge znaleźć Cieniostwora? Będąc obok farmy Lobarta po lewej w kotlince jest jedna sztuka.I Elrond mi wzkazał jedno miejsce.Gdzie znajde inne?Domyślam się, że w kotlince na lewo od obozu Dextera (patrząc od mostku na którym stoi strażnik pytający nas o imie) jest kilka sztuk.Proszę o wzkazanie pozostałych miejsc
2.Gdzie w Khorinis można znaleźć jakiegoś Trolla i Golema? Wiem gdzie jest Czarny Troll.Zabilem go.Więc poproszę o wzkazanie pozostałych miejsc w których brzebywają Trolle i Golemy oraz w jakich rozdziałach.Z góry dzięki
Pozdrawiam,
Galeria Ciastek
Celeb:
1)Jest chyba jeszcze przy kamiennym kręgu
2)Kamiennego Golema możesz spotkać idąc z klasztoru [lub gospody] do Czarnego Trolla.By go zabić potrzebujesz Młotu z klasztoru.2 Trolle są blisko obozowisk bandytów.Koło GROMA.
Elrond Ñoldor:
1. Jeden cieniostwór jest: Idąc w strone latarni Jack'a z Khorins wybieramy drogę w strone lasu ( na wprost),
Gdy zobaczymy wilki powinniśmy skręcić w lewo, tam zobaczymy grotę z cieniostworem. Inna droga: gdy obkrążymy latarnie Jack'a zobaczymy krew no i idziemy jej śladem.
2. Co do golema to jest jeden opisany w poście powyżej (jednak morzemy go zabić tylko ÂŚwiętym Młotem który jest w podziemiach klasztoru. A co do troli to zostały juz wypisane .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej