Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (19/50) > >>

Artos:
Witam. Mam pytanie, które ktoś już kiedyś zadał w tym temacie, ale albo nikt go nie zauważył, albo nikt nie znał na nie odpowiedzi:/ Mianowicie chodzi mi o 5 niewolników z Silden, których 'uwolniłem'. Zabrałem ich ze sobą do Silden ale nie wiem co dalej ?? W dzienniku dalej widnieje 5 niewykonanych zadań (dla każdego niewolnika osobne), a ja dalej nie wiem co dalej.
PS Wypędziłem już z Silden wszystkich orków.

zaj:
Musisz pogadać z takim jednym  kolesiem w obozie buntowników(na północ od silden) co siedzi w chatce. Tam podczas rozmowy będzie opcja że uwolniłeś niewolnika(odopwiadasz 5 razy). A jeśli już to zrobiłeś i zadanie ciągle widnieje to bug.

Też mam problem z zadaniem z niewolnikami. Zapotek kazał mi ich zabić, a ja ich uwolniłem. Silden już dawno zdobyte(Zapotek gryzie ziemie), a zadanie??Ciągle istnieje...Można się go jakoś pozbyć?

Eron:
A ja mam problem bo nie mogę znaleźć Diego. O ile pamiętam to jest on gdzieś na pustyni, ale obleciałem już spory kawał mapy i nic bylem w każdym mieście i tez nic jak byście byli mili i powiedzieli mi gdzie on dokładnie jest. Pozdrawiam

Mrozik01:
Diego jest w mieście Braga

SzpakU:
Witam. Mam pytanie odnośnie miecza, a konkretnie El Bastardo. Gdzie można znaleźć przepis na ów miecz?Bardzo proszę o konkrętną odpowiedź, a nie np. na północu lub w okolicach jakiegoś klanu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej