Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
Mrozik01:
Na 99% u kowala na S... w klanie młota
Grison:
Mam pytanie w mieście Silden jest taki jeden ork, który zleca nam zadanie odnalezienia jego orkowej halabardy, bo w przeciwnym razie nie może on sprawować swojej funkcji. Może ktoś wie gdzie jest ta halabarda?
I jeszcze jedno pytanie również związane z Silden. Tamtejszy kwatermistrz każe nam przynieść mu 10 kawałków drewna do palenia, które ma być na terenie obozu niewolników przy wejściu do miasta. Ja znajduje tylko 9. Ludzie patrzyłem może ze 15 razy i jest tylko 9 może ktoś wie o co tam chodzi??
Proszę odpowiedz jak ktoś się orientuje.
Zajxx:
Jego broń znajduje sie w jednym z domów rybaków i wisi na ścianie ale nie pamietam w którym. a ostatnie dwa pakiety drewna znajdziesz w domu orka pilnującego niewolników
Trivet:
--- Cytuj ---Gdzie znajdę sztabki czystej magicznej rudy??- można ją jakoś wytopić - w jaki sposób??
--- Koniec cytatu ---
Sztabki magicznej rudy znaleźść możesz jedynie w setkach skrzyń porozrzucanych po całym kontynencie. Najczęściej znajdują się w tych arcytrudnych.
A moje pytania.
1) Gdzie znajde Yusuffa(nie jestem pewien czy tak miał na imie)? W Mora Sul dostaje quest z odnalezieniem i unicestwieniem skurczybyka, ale nie moge go nigdzie znaleźść.
2) Czy można wytapiać złote monety z samorodków? Jak tak, to gdzie? Kwestia ta przyszła mi na myśl po przeczytaniu opisu tego przedmiotu, ale nigdzie nie moge odnaleźść czegoś na kształt huty(dodam, że do Nordmaru jeszcze praktycznie nie zaglądałem).
Grison:
Musisz pójść na północny wschód od Mora Sul(przynajmniej tak mi się zdaje)
Tam znajdziesz ognisko a przy nim wspomnianego Yusuffa wraz z jakimś palladynem.
Owy palladyn ma zabiera cię na polowanie na pałzacze pustynne,a w brzuchu jednego ze stworów jest ognisty puchar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej