Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
pchenski:
Gdzie znajdę orków z Normandi? Mam przechwycić ich towar. Zadanie dostałem od Agona (lub podobne imię) niedaleko Okary.
Palomides:
Witam. Mam pytanie bo za cholere nie mogę znaleść Ortege. ÂŁaziłem po wybrzeżu i nie mogę znaleść. Czytałem poradnik,że niby jest gdzieś w jaskini obok patrolu . :/ Prosiłbym o pomoc. Najlepiej jakby ktoś skrawek mapki wrzucił z zaznaczoną jaskinią.
dziękuje
p.s Mój pierwszy post , więc witam wszystkich :)
Winfrid:
Ja też myślałem, że jest na wybrzeżu :) ale go tam nie ma. Pamiętasz, gdzie był patrol orków, których trzeba było zabić dla Reddoc?? Tam dalej są jaskinie (w stronę kopuły nad stolicą) i w jednej z tych jaskiń jest Ortega. Straszna zmyłka z tym questem :)
Ja też myślałem, że jest na wybrzeżu :) ale go tam nie ma. Pamiętasz, gdzie był patrol orków, których trzeba było zabić dla Reddoc?? Tam dalej są jaskinie (w stronę kopuły nad stolicą) i w jednej z tych jaskiń jest Ortega. Straszna zmyłka z tym questem :)
Bartek1st:
Ortegę można znaleźć obok patrolu Orków koło Reddock. Tam jak się rozejrzysz dookoła to znajdziesz kotlinę. I idąc obok niej natrafisz na jaskinię której bronią dwaj zbóje. Ale radzę Ci weź do pomocy dwóch kumpli bo sam nie dasz rady. Ja poszedłem tam z Cyrusem i niestety biedak zginął, ale zadanie i tak było wypełnione :)
Palomides:
znaczy koło tego patrolu co się kowala uwalniało dla reddock ?
Bo jeśli ten patrol to za cholere nie wiem gdzie to jest :( szukałem ostatnio chyba przez godzine.
moglibyście wrzucić mapke z zaznaczoną jaskinia? Bardzo byłbym wdzieczny. Bo chce zrobić ten quest zanim wybije całą wioske .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej