Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (3/50) > >>

Drag:
Chodzi im o jaskinię obok patrolu siedzącego przy ognisku.
W Reddoc mówią na ten parol "patrolem ruchomym,,.

radas_24:
mam pytanko
 W Silden koło młyna jest ork,  który prosi o przyniesienie mu halabardy. Wie ktoś może gdzie jest ów halabarda??

_Snopek_:
Niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytanie synu opatrzności.
Zadaje swoje i proszę o szybką odpowiedż synowie rozwagi.
Szukam weksli dla tego chlopa co ma ognisty puchat w Mora Sui znalazłem 2, jeden odkupiłem od spredawcy artefaktów ( była też opcja sprzedaży za bryłke czystej rudy ), drugi kupiłem od karczmaża który postawił na mnie na arenie.
Gdzie znajde 3 weksel. Proszę o szybką odpowiedż to będzie już mój 12 ognisty puchar.

Tony997:

--- Cytuj --- Ciągle ponawiam pytanie. Gdzie znajdę Yespasa z questu ÂŁowcy Głów: Ben Erai?
--- Koniec cytatu ---

Poludniowy zachod od ben erai , wez luk albo kusze i pobiegaj troche na pustyni w tych rejonach, grupa Yespasa gdzies tam powinna byc.

--- Cytuj ---Niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytanie synu opatrzności.
Zadaje swoje i proszę o szybką odpowiedż synowie rozwagi.
Szukam weksli dla tego chlopa co ma ognisty puchat w Mora Sui znalazłem 2, jeden odkupiłem od spredawcy artefaktów ( była też opcja sprzedaży za bryłke czystej rudy ), drugi kupiłem od karczmaża który postawił na mnie na arenie.
Gdzie znajde 3 weksel. Proszę o szybką odpowiedż to będzie już mój 12 ognisty puchar.
--- Koniec cytatu ---

Weksle maja Hector,Ilja i Ramon

zaj:
Poszukuje kamienia teleportacyjnego do Silden, znalazł ktoś?? Mógłbym prosić o namiary?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej