Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
Zajxx:
mam pytanko gdzie znajde ognisty puchar w Monterze?? bo chyba pozostał mi ten do odnalezienia.
zaj:
Ognisty puchar ma niewolnik pracujący na budowie, dostaniesz go jeżeli załatwisz mu pracę na farmie.(imienia kolesia nie pamiętam, ale tych którzy mieli imię było tyko dwóch, więc nie powinno być problemów).
Eron:
Mam pytanie gdzie jest ten herszt bandytów Ortega przelazlem juz spory kawalek wokol Cap Dun i nic. Znalazlem spory oboz bandytow niedleko Montery bylo ich tam okolo 25 ale nie bylo Ortegi. Gdzie moge go znalesc i jeszcze jedno gdzie moge znalesc towary dla pewnego Orka nie pamietam imienia cos na "U" mowi ze bandyci zabrali te rzeczy najemnikom i tez nie moge za chiny tego znalesc. Prosze o pomoc!!!
Hakuś:
Witam, pierwszy post :) mozecie mi powiedziec gdzie moge kupic czar pt "Sen" ? bo czytajac inne wypowiedzi, niektorzy go uzywaja, a ja go potrzebuje, bo zabilem przez przypadek orka w monterze, i Marik mnie bije :P a lapowka i "wylganie" nie dzialaja :) z gory dzieki :)
Winfrid:
Sen Ci nic nie da, lepiej użyć zapomnienia :) naprawdę nie masz tego czaru??? W dużej ilości skrzynek jest, a jak nie ma to masz pecha. Bo zwojów się nie kupuje :/ poszukaj po szkynkach, gdzieś znajdziesz i to dość szybko :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej