Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
Tony997:
--- Cytuj ---czesc gdzie mam znalesc Yusuffa bo tylko jego klucz mi brakuje aby dostac sie do światyni
--- Koniec cytatu ---
MAPA
numer 23
marvinisdead:
--- Cytat: azazello ---Witam!
Gdzie znajde kamien teleportacyjny do Okary ?
--- Koniec cytatu ---
Ma go przy sobie też Roland, dowódca okary, pobij go (rzecz jasna jak grasz po stronie orków) i jest twój. Hmmm... tylko po co komu teleport do miejsca gdzie wszyscy już nie żyją? ;)
zaj:
A po co kogoś bić?? Przy wejsciu do okary na głazie leży kamień teleportacyjny.
tost:
Mam pytanie o zbieglych niewolnikow dla silden szukalem wszedzie tak jak radziliscie czy moglibyscie ich zaznaczyc na napie? http://img246.imageshack.us/my.php?image=worldmapszg5.jpg ?
Pzdr
kalasz11:
--- Cytat: Khaleb ---No to takiego raczej nie znajdziesz, dopiero w Nordmarze. Podam Ci przykład, ten ognisty miecz ma 100 obrażeń i kosztuje 1000 monet, a miecz półtoraręczny ma 90 obrażeń i kosztuje 16000 tak więc na samym lepszego nie znajdziesz, niż ten ognisty... pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
No tak ale już np. uzbieram 16000 i go naostrze to będzie ciągnął 100 obrażeń.Ale jak tu hajs uzbierać 30000 na zbroje i 16000 na miecz to troche wyjdzie.(załamka)
No ale sie udałe 50000 hajsu mam miecz i zamało reputacji na zbroje jeszcze sobie troche pogram. THX Khaleb za pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej