Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (41/50) > >>

Elrond Ñoldor:
Co do mieczy to nie będe przepisywał odpowiedzi innych fumorowiczów ale się z nimi zgadzam. Najlepiej nauczyc się 400 siły i chodzic z Krush Tarash'em  . A do żuwaczek to nie wiem (najlepiej nauczyc się tej umiejetności, przydaje się  )

I pytanie odemnie: Jeden z orków z Silden (ten koło młyna) chce zebym mu odnalazł halabardę.
                            Gdzie na jest?

Pozdrawiam, z góry dzięki.  

_Snopek_:
Halabardę znajdziesz w jednej z chat znajdującej się nad brzegiem jeziora czy rzeki. Będzie wisieć na ścianie na przeciwko wejścia.

Elrond Ñoldor:
Dzięki Snopek sprawdze, mam jeczcze dwa pytania:
1. W Nemorze jeden z buntowników zlecił nam zadanie, abysmy sprowadzili mu kogoś do obron jednego z wejśc. Gdzie znajdę tą osobę?
2.Facet z Silden, ten który buduje łudź, chce abyśmy znależli kogoś/coś co pomoże mu w budowaniu łodzi. Gdzie go/to  znajdę?

_Snopek_:
A więc tak osobą którą musisz sprowadzić do Nemory jest Paladyn znajdujący się przy ognisku na pagórku po drodze z tej właśnie osady buntowników do przełęczy Varantu. Będziesz mu musiał pomóc zabić paladyna renegata Kurta żeby się tam udać.
Plan ÂŁodzi znajdziesz w Varancie w mieście Lago da ci go tamtejszy mieszkaniec w zamian za dostarczenie mu skóry lodowego wilka który żyje wyłącznie w Nordmarze.

Elrond Ñoldor:
Mam pytanie, gdzie znajdę teleport do Mora Sul, szukałem wszędzie ale nie znalazłem.
I kto, poza Zubenem uczy mistrzowskiej walki dwoma mieczmi.

Z góry dzięki  .Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej