Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
antola1000:
hełm 1 paladyna leży sobie na stoliku w domku , w którym przebywają 2 szamani , na lewo od wejścia do Geldern (1 z nich ma dla nas zadanie z siarką), dodam ,że hełm ten możemy spokojnie zabrać nikomu to nie przeszkadza
co do czystej magicznej rudy w grze jest tego pełno tylko trzeba otwierać skrzynie metalowe ,średnio w co 3 skrzyni gdzieś znajdujemy czystą magiczną rudę, dodam ,że zazwyczaj takich skrzyń chronią te mocniejsze potworki jak np. trolle gargulce czy cieniostwory ,choć nie zawsze ja w samej tylko myrtanie znalazłem ponad 30 .
oktoffel:
antola1000 - jak już ktośwspominał chodzi o sztabki CZYSTEJ magicznej rudy a nie o te zwykłe spotykane w kufrach, tych to ja też mam z 20...a ja mam pytanie, gdzie znajduje sie te 7 starych pierścieni alchemików? bo narazie jak połaziłem po Geldern to znalazłem tylko 5...gdzie są pozostałe 2? czy moze wszystkie 7 jest w Geldern czy też w innych miastach?
antola1000:
skoro tak chyba masz rację gram 2 raz i teraz byłem tylko w myrtanie i mam tylko magiczną rudę oraz sztabki czystej magicznej rudy widać zapomniałem o 3 materiale
co do tych pierścieni to 1 jest u maga ognia , drugi u orka ,którego mamy zlać , trzeci i 4 u alchemików
5 w zamkniętym magazynie gdzie stoi 2 strażników ,6 na stoliku na pięterku w 1 z domków gdzie sypia sporo najemników,a 7 tam gdzie są 2 orkowie szamani
Roland:
A ja wciąż nie mogę znaleźć tych niewolników z Silden, wychodzę tą kładką w stronę Nordmaru po lewej stronie mam wodospad, obok którego powinni być zbiegli niewolnicy, wchodzę na górę i słyszę rozmowy ale nigdzie ich nie widać, a szukałem z godzinkę. Czy mógł by ktoś zrobić screna z miejscem pobytu uciekinierów i to wstawić?
oktoffel:
droga do niewolników z silden:
wychodzisz z silden i idzisz ścieżką w strone wodospadu, po chwilie po lewej mijasz chate mysliwego ktory polował z tobą na wilki, kierujesz sie w strone domu innych myśliwych, tego jakby na wzgórzu - jeden z gości poluje z tobą na zębacze. Idziesz dalej, w strone lasu, wodospad zostawiasz całkiem po lewej, wchodzisz ciągle wyżej przez las, po drodze spotkasz dziki i bodajże krwiopijców, niewolnicy siedzą w dwóch grupkach przy ogniskach....też najpierw szukał ciągle koło wodospadu, ale oni są dosyć daleko od niego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej