Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

kostury

<< < (25/50) > >>

blizni1:
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć, gdzie jest 5 obozów orków w Nordmarze, bo znalazłem 4 i nie moge znależć piątego. Z góry thx.

Może napisz, które już znalazłeś, co? - [Boba Fett]

ÂŚlimaczek:
@blizni1
Skorzystaj z tej mapy:
http://img299.imageshack.us/my.php?image=worldmapsw7.jpg

Sir_William:
Mam kolejne pytanie:

Gdzie znajdę Laresa? Podobno jest w Geldern, jednak gdzie dokładnie?

Z góry wszystkim dziękuję...

Khaleb:
Dokładnie trudno jest wytłumaczyć gdzie jest Lares, ale dziwie Ci sie, że go nie znalazłeś. On siedzi na ławeczce, mniej więcej w centrum miasta. Możliwe też, że bedzie chodził gdzieś własnie w tej okolicy. W końcu na pewno Ci sie uda, ale musisz tylko trochę go poszukać.

El Tofix:

--- Cytat: kalasz11 ---No tak ale już np. uzbieram 16000 i go naostrze to będzie ciągnął 100 obrażeń.Ale jak tu hajs uzbierać 30000 na zbroje i 16000 na miecz to troche wyjdzie.(załamka)
No ale sie udałe 50000 hajsu mam miecz i zamało reputacji na zbroje jeszcze sobie troche pogram.        THX Khaleb za pomoc

--- Koniec cytatu ---

Można go mieć taniej, ale trzeba go samemu wykuć poza tym będzie lepszy 110 obrażeń po zaostrzeniu schemat można kupić u kowala w Okarze

--- Cytat: Madzia ---Lepszy od Nordmarskiego Miecza tak ? No cóź np. Miecz demona ale niestety potrzeba 666 siły. Możesz sobie wykuj El-Bastro ( czy coś takiego, będę musiała sprawdzic ), mozna kupic u Kowala z Klanu Młota. Aha, kując własnymi rękoma miecz będzie miał o 10 pkt, zaostrzony tez o 10pkt.

--- Koniec cytatu ---

Nie warto wykuwać El-Bastardo, dużo bardziej się opłaca półtoraręczny, jest dużo tańszy, można go mieć wcześniej i ma takie same obrażenia wymaga, tylko troche więcej siły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej