Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
kostury
Surex:
Runa do Montery jest Koło chaty Dowódcy najemników on sie chyba Marik nazywa i tam jest taka opuszczona chata i on tam jest leży na stole a tak propo chtay po tym jak tam wejdziesz będzie twoja
(OLO):
Chcę zostać wytapiaczem więc Ingvar kazał mi zdobyć pozwolenie na naukę u bodajże trzech kowali. Zacząłem od pójścia do klanu wilka żeby pogadać z Larsonem i dowiedziałem się że poszedł się szwendać po górach, bo znalazł jakieś fajne miejsce na wydobywanie rudy, wtedy szybkie spojrzenie na mapkę i jest, nr. 17 zaraz obok Hansona więc poszedłem tam i biegałem w kółko z GPSem w ręku (łukiem) przez pół godziny ale nigdzie na niego nie natrafiłem.
Może mi ktoś powiedzieć czy on jest jakoś specjalnie ukryty w jakiejś jaskini, czy może najpierw przebywa w innej części gór zanim przejdzie się w okolice Hansona a może po prostu mam buga :|
waldoch123:
Witam
szukam dwoch mysliwych z klanu wilka i ich obozu.
Ich imiona to Lisk i Jensgar.
Peosze was o szubka pomoc
(OLO):
@waldoch123
Zaraz po przejściu przez most wychodzący z kalnu wilka na rozwidleniu skręć w prawo i idź cały czas drogą, najpierw miniesz 6 drwali (będą po prawej stronie), idziesz dalej drogą jeszcze 3-4 razy dłuższy kawałek i napewno zobaczysz grupę myśliwych przy dwóch ogniskach na lewo od drogi, są nieco dalej od traktu niż drwale ale chyba dało się ich dostrzec bez problemu z tego co pamietam, jak nie to idź z wyciąniętym łukiem i co chwila spoglądaj na lewo.
malpiszon:
To ja mam pytanie, a mianowicie gdzi można znaleść lodowy miecz?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej