Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Spider-Man 3
Isentor:
--- Cytat: Arti ---Rozczaruje Cię, gdyż Venom w trzeciej części nie wystąpi we własnej postaci. W serialu jak i w komiksie jest tak, że opentuje tego drugiego fotografa. ( na trailerze ten blądyn co to go do ściany tak przyparł, bo mu zdjęcie zrobił ) Dopiero w czwartej części z nim się zmieży. Mog nie mieć racji, ale raczej na trailerze by był pokazany, a jest pokazany tylko jako czarna, chodząca paćka.
ÂŚwięta racja Efekciki będą piękne. Już z trailera to wynika
--- Koniec cytatu ---
Ja również cię rozczaruję ponieważ będzie tak jak powiedziałem. Podobnie jak ty sądziłem iż nie zobaczymy venoma w jego, że tak powiem ludzkiej formie ale niedawno przeczytałem w gazecie iż reżyser zdradził jednak rąbek tajemnicy - powiedział, że venom wystąpi również w ludzkiej postaci.
Poza tym np. w tym materiale http://youtube.com/watch?v=fpnPlYWY1Dg pokazują scenę z typowym venomem który pokazuje ząbki oraz scenę łączenia się venoma z ofiarą (tym blondaskiem).
Arti:
--- Cytuj ---Ja również cię rozczaruję ponieważ będzie tak jak powiedziałem. Podobnie jak ty sądziłem iż nie zobaczymy venoma w jego, że tak powiem ludzkiej formie ale niedawno przeczytałem w gazecie iż reżyser zdradził jednak rąbek tajemnicy - powiedział, że venom wystąpi również w ludzkiej postaci.
Poza tym np. w tym materiale http://youtube.com/watch?v=fpnPlYWY1Dg pokazują scenę z typowym venomem który pokazuje ząbki oraz scenę łączenia się venoma z ofiarą (tym blondaskiem).
--- Koniec cytatu ---
Nie martw się, nie rozczarowałeś mnie tylko ucieszyłeś. Zawsze chciałem na żywo zobaczyeć jak się będzie rżnął czerwony pajączek z czarnym ( i tak pewni w czwartej części to będzie ), przecierz to tacy dobrzy przyjaciele Oni spceialnie dali tego blondaska, by był temat na czwartą część. Ciekawe czy w czwartej seri pojawi się czarny kot? Chyba tak, bo skoro sie ta blondynka pojawiła, to napewno. W trzeciej części pojwaiły się postacie które odegrają znaczną rolę w następnej.
DODO:
Podobnie jak Arthas trailery oglądałem dość dawno i muszę stwierdzić, że film prezentuje się znakomicie. Reżyser zamierza wsiąść dość duży rozmach w prezentowanych scenach. Dotychczas był jeden zły charakter który dawał pajączkowi nieźle w kość. Z tego co wiem w trzeciej odsłonie pojawić się ma aż trzech wrogów (Venom, Goblin, Sandman). Samo ukazanie tych postaci mówi nam, że w filmie będą niezwykłe efekty specjalne. Wszystko ładnie lecz biorąc pod uwagę fakt, że film dotychczas trwał około dwie i pół godziny to aż żal mnie ściska gdy pomyślę, że film mający taki potencjał może być zniszczony właśnie przez długość filmu. Samo dodatnie do filmu trzech wrogów może świadczyć, że producenci chcą jak najszybciej ukończyć serię Spider-Man'a. W kinie "Multikino" (Szczecin) dawali kiedyś ulotki z informacjami dotyczącymi trzeciej części. Ponoć ma być to ostatnia odsłona przygód pająka z czego jest mi dość przykro, ponieważ jego wyczyny zawsze oglądam z ochotą. Niektórzy mogą się ze mnie śmiać lecz pierwsza część tak mi się spodobała, że byłem na niej w kinie aż dziesięć razy. Z drugą było podobnie lecz ograniczyłem się do trzech razy.Mam nadzieję, że owy film nie będzie najgorszą częścią trylogii. Pozostaje nam tylko czekać na premierę która odbędzie się 4 Maja.
Enzo:
Trzecia częśc filmu jest zrobiona na podstawie komiksu. oglądałem go wczoraj w Silver Screen w ÂŁodzi. Super film fabuła i piękny wynikający z całej trzeciej części morał. Eddie Brock Junior został Venomem po tym jak w dzwonnicy kościelnej spadł na niego strój ów wspomnianego Venoma.
P.S Sand Man był za wielki (w sensie mocy i wielkości) żeby w niego uwierzyć.
Wrath:
Ja osobiście na Spider-Mana 3 pojadę w ten piątek (urodziny) i z tego co wyczytałem i oglądałem film zapowiada się bardzo ciekawie. Jako fan (jako taki ale zawsze fan) pająka często oglądałem na Fox Kids (Jetix) który był świetny. Co do filmu nareszcie doczekałem się Venoma (ma trochę inny język niż w komiksie ale zawsze coś) no i jest też mniej znany Sandman. Jeśli o Sandmanie mowa to nowy film o Spider-Manie jest o wiele lepszy wizualnie chodzi o tych złych w wcześniejszych częściach był śmiesznie ubrany facet (Green Goblin) i naukowiec w ciuchach z śmietnika (tniemy koszty) któremu macki dorobiono komputerowo a on chodził sobie normalnie bez żadnych gadżetów po planie ni żebym wybrzydzał ale super łotr powinien wyglądać spektakularnie.No to jeszcze cztery dni i do kina na Spider-Mana 3.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej