Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Spider-Man 3
Arti:
Poruszę tu kwestie filmu Spider-Man 3. Ci co oglądali poprzednie pewnie nie mogą się doczekać trójki. Tu trailer.
http://youtube.com/watch?v=4OA01InN8l0
Po krótce. Peter ułożył sobie życie z MJ i Spidermanem, ale niestety jego kostium zmienia kolor na czarny. ( dla tych co nie wiedzą to jest Venom ) Venom pobudza jego mroczną osobowość i zaczyna się wszystko psuć. Do tego trafiają dwaj nowi przeciwnicy: SandMan i Goblin ( Harry Osborn ) oraz nowa dziewczyna Jak sobie poradzi? Nie wiem nie oglądałem, a do Japoni nie zdążę... xD
Moim zdaniem SM 3 będzie o wiele, wiele lepszy niż poprzednie części. Większe możliwości animacji komputerowej, lepszy scenariusz i mnóstwo nowych wątków = super film który warto obejrzeć.
Co Wy sądzicie o trzeciej części.
Isentor:
Trzecia odsłona nawet ciekawe się zapowiada z tego co czytałem scenariusz jest już nieco porządniejszy niż w poprzednich częściach a aktorzy grają lepiej. Ale by tak naprawdę ocenić film trzeba go oglądnąć...
Jeśli chodzi o fabułę filmu to szczerze powiedziawszy spodziewałem się iż w trójce wystąpi venom w postaci spider-man'a jak i swojej własnej. Wiadome było, że pajączek zmierzy się z drugą wersją goblina ale prawdziwym zaskoczeniem było dla mnie pojawienie się sandmana jakoś nigdy nie zwracano na niego zbytnej uwagi nie był też ważnym przeciwnikiem a tu ci taka niespodzianka, bardziej spodziewałem się skorpiona ale cóż zobaczymy co pokaże film. Zapewne trójeczka będzie naszpikowana efektami specjalnymi oraz pojedynkami w końcu tylu przeciwników w jednym filmie...
Anaconda:
Film może i będzie dobry, ale nie jako przeniesienie starych dobrych komiksów o Spider-menie do kina. Dlaczego? Komiksy (i serial animowany) w większości (bo są różne serie) są stworzone w specyficznym lekko komediowym stylu :) Szczególnie komentarze Petera (tzn. Spider-mana). A film? Akcja, akcja i trochę "niby" ekscytującej i wzruszającej fabuły. A przecież to wszystko już tyle razy przerabiano.... Nie wiem jak wy, ale ja Spider-mana lubię ze względu na jego styl (śmieszne teksty i ogólnie, taka "ludzka" ta postać jest), a tego nie przeniesie się do filmu z prawdziwymi aktorami. Jak już film z bohaterami komiksów - to tylko animowany. Takie jest moje zdanie :) Czyli dla kogo film? Dla fanów komiksowego Spider-mana raczej średni bo ma naprawdę niewiele wspólnego z stylem znanym w komiksach, ale zapewne film będzie niezły dla fanów filmów akcji i "fanów" którym nie przeszkadza taka zmiana Spider-mana.
Arti:
--- Cytuj --- Jeśli chodzi o fabułę filmu to szczerze powiedziawszy spodziewałem się iż w trójce wystąpi venom w postaci spider-man'a jak i swojej własnej
--- Koniec cytatu ---
Rozczaruje Cię, gdyż Venom w trzeciej części nie wystąpi we własnej postaci. W serialu jak i w komiksie jest tak, że opentuje tego drugiego fotografa. ( na trailerze ten blądyn co to go do ściany tak przyparł, bo mu zdjęcie zrobił ) Dopiero w czwartej części z nim się zmieży. Mog nie mieć racji, ale raczej na trailerze by był pokazany, a jest pokazany tylko jako czarna, chodząca paćka.
--- Cytuj --- Zapewne trójeczka będzie naszpikowana efektami specjalnymi oraz pojedynkami w końcu tylu przeciwników w jednym filmie...
--- Koniec cytatu ---
Święta racja Efekciki będą piękne. Już z trailera to wynika
Mnie to zastanawia, czy on zabije Harry'ego Osborn'a czy nie. Bo na trailerze widać jak obok niego wybucha bąba, a on odchodzi i za plecami Pete'a widać wybuch Ciekawe...
Arthas:
Cóż, trailer i to jego różne wersje oglądałem dość dawno, jednak podobnie jak poprzednicy - również napalam się na ten film i mam nadzieję, że film Spider - Man 3 będzie jeszcze lepszy od poprzednich części, które mnie nie rozczarowały, wręcz przeciwnie - bardzo mi się podobały. Z pewnością "trójka" będzie jak dotąd najbardziej widowiskową i najbogatszą we wszelkiej maści efekty częścią przygód Petera Parkera, który znakomicie nadaje się do roli bohatera i wybawcy ludzkości. Uwagi dodaje sam fakt, że Spider - Man będzie musiał zmierzyć się nie z jednym (jak miało to miejsce w poprzednich przygodach człowieka - pająka - Green Goblin oraz Dr. Octopus), a z trzema czarnymi charakterami. Jak większości zapewne wiadomo, tym razem przeciwko niemu staną Venom, Sand Man i ponownie Green Goblin w postaci Harrego Osborna. Ciekaw jestem, jak to się wszystko skończy... dowiemy się wkrótce (premiera 4 maja).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej