Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Lineage II

<< < (2/3) > >>

Dante:
1. Elven Elder o ile dobrze pamiętam to elficki odpowiednik Propheta więc jest cenny wkońcu darmowe buffy co nie? :D

3. ÂŻebranie hehe :P

4. Raczej c.speed inwestuj bo Sps wykończy cię zanim rzucisz czar a SH ma duży dmg czarów tak czy siak więc.

rdr.:

--- Cytuj ---1) Czy Elven Elder po 60 lvlu jest aż tak cenny dla klanu? Mam go na 53.
--- Koniec cytatu ---
EE nie posiada aż tak potrzebnych buffów. Jak dla mnie lepszymi bufferami są PP i SE, zwłaszcza dla nukerów. EE nie jest aż tak zły, jednak magów dużo nie wspomoże (poza silnym buffem WM).

--- Cytuj ---2) Mam spoila na 15. Wiem że Raid Boosów nie można spoilować, jednak czy przy spoilu itemki na mobach [bronie, SETY] wypadają częściej niż przy zwykłym dropie dla szczęściarzy?
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli dobrze zrozumiałem, to co chciałeś napisać, polecam ci poszukać w Google Drop Calculatora. On ci bardziej pomoże.

--- Cytuj ---3) Jakie znacie szybkie sposoby nabicia kasy oprócz zrobienie spoila/crafta , questów i sprzedawania matsów?
--- Koniec cytatu ---
Rada: nie żebrz. Najlepiej wytrenować sobie krasnala do 40lvl. To raczej najszybszy sposób. Oczywiście możesz równie dobrze wykonywać w nieskończoność quest na Hatchlinga, wytrenować go do Stridera i sprzedać komuś za 40kk, ale to dość czasochłonne.

--- Cytuj ---4) Co do Spellhowler'a. Demons tunic dodaje +4 INT, a Karmian Set +15 cast. speed, który set jest lepszy biorąc pod uwagę doładowane dye dla SH Int +4, wit +4, Con +4 ? Karmian czy demon?
--- Koniec cytatu ---
Pierwszy raz słyszę o takich Dye, które by do wszystkich statystyk tyle dodawały naraz.
Jaki set wybrać? Proste: chcesz expić - wybierz demona; chcesz uczestniczyć w PVP - wybierz karmiana.

Dawno nie grałem w L2, więc nie wiem, czy dobrze ci udzieliłem rady odnośnie pierwszego pytania.

Arkhan:

--- Cytuj ---ierwszy raz słyszę o takich Dye, które by do wszystkich statystyk tyle dodawały naraz.
--- Koniec cytatu ---

Nie miałem czasu na dopisywanie co one odejmują gdyż jest to mało istotne jednak ku jasności

+4INT - 4MEN
+4WIT – 4MEN
+4CON – 4STR

rdr. - pytanie, grałeś na Reddragonie?

rdr.:

--- Cytuj ---+4INT - 4MEN
+4WIT – 4MEN
+4CON – 4STR

--- Koniec cytatu ---
Aha, już rozumiem.

--- Cytuj ---rdr. - pytanie, grałeś na Reddragonie?
--- Koniec cytatu ---
Tak, grałem. Grałem tam praktycznie niewiele. Jak dla mnie za duży był tam rate. Serwer ogólnie nie przypadł mi do gustu.

Arkhan:
Reddragon jest podzielony na trzy jakby podserwery - RD 1 ma raty x3, RD 2 15 x RD 3 500 x więc dla każdego coś miłego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej