Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Lineage II
Arkhan:
No właśnie chciałbym z wami podyskutować tutaj o bardzo dobrym mmo jakim z pewnością jest Lineage ][ obecnie grywająca kronika C5 na większości serwerów.
Chciałbym się zapytać na jakiś serwerach gracie, i jakimi postaciami ewentualnie fajnie by było gdybyście podali lvl'e i czy gracie w jakiś klanach. I za co tą grę lubicie :]
Cóz ja gram na serwerze Reddragon. Obecnie moja postać to Elf Wizard na 12 lvl i jestem w klanie nmkz. Osobiście lubię tą grę za świetny podkład dzwiękowy, przepiekną grafikę oraz naprawdę baaaaaardzo ogromny świat :D Można podziwiać i podziwiać przepiękne widoki a mobów jest dosyć do wybicia. Kiedyś również grałem w L][ jednak miałem przerwe ale powróciłem :D No ale podaje pare przydatnych linków.
http://www.lineage2.com/ - oficjalna strona gry
http://www.lineage2.pl/site/news.php - polskie wsparcie ;]
Zapraszam i naprawdę polecam. Kluczem do prawdziwej gry jeżeli jesteśmy newbie jest poprostu zapoznanie ludzi na czacie i podjęcie współpracy/prośba o pomoc a zobaczycie jakie bedą efekty ;]
Pozdrawiam.
Arkhan:
Hmm raty x7 ja obecnie gram na ratach x3 (low rate) i muszę powiedzieć że jest naprawdę zaje. Polowania i dropienie itemków wraz z kompanami z klanu na 40 lvl to jest niezły hardcore. No i obecnie takiego mam dziś zapożyczyłem sie na 1kk adeny żeby profke kupic xDD. Ehh nowe skile, gra się toczy dalej, no i planujemy zdobyć lvl 5 klanu no i na początek miasto dion poza tym szykuje się duża wojna z innym klanem. Ehh ta gra , to bajeczka, ale tylko wtedy jak kogoś tam poznasz bo bez klanu tak od 20 lvl cieńko będzie;]. Z ludźmi można naprawde sie zżyć, a poprzez współprace wiele nauczyć. Gra wciąga jak cholera, polecam, warto przeczekać te 3 GB w sumie do sciągnięcia, bo krótko mówiąc gra roox.
Moja aktualna postać
Elven Elder (Starsza Elficka Wyrocznia>Clan Buffer) lvl 40
Orc Mystic lvl 8
Dark Elf Fighter lvl 10
Pozdrawiam i zapraszam na Reddragon
Celeb:
Ja polecam jednego kupca na moim serwerze "Jestem".Naprawdę koleś kupuje wiele rzeczy.Animal bone ,coarse bone powder ,spirit ore ,soul ore ,coal ,charcoal ,animal skin ,mithril ore i takie tam.Niezle mozna zarobic.
I polecam siebie.Sprzedaje jak narazie SSD.20 adena za jedno :D.
====================================
Nowe statsy:
ELF[31lv.]-WIZARD
KRASNOLUD[ok.22lv.]-ARTISAN
ORK[ok.13lv.]-WARRIOR
Eric:
Ja niedawno zacząłem grac w Lineage więc postaci zajebi*tej nie mam
Postać
Human Mystic (Lvl7)
Serwer: x3 gra się super tak jak powiedział Arkhan
Nie jestem jeszcze może dobrą postacią, ale jak na początek idzie mi nieźle. Nick mam taki sam jak tu na forum
Arkhan:
Warto by ten temacik odświeżyć.
Mam parę pytań do wyjadaczy :D
1) Czy Elven Elder po 60 lvlu jest aż tak cenny dla klanu? Mam go na 53.
2) Mam spoila na 15. Wiem że Raid Boosów nie można spoilować, jednak czy przy spoilu itemki na mobach [bronie, SETY] wypadają częściej niż przy zwykłym dropie dla szczęściarzy?
3) Jakie znacie szybkie sposoby nabicia kasy oprócz zrobienie spoila/crafta , questów i sprzedawania matsów?
4) Co do Spellhowler'a. Demons tunic dodaje +4 INT, a Karmian Set +15 cast. speed, który set jest lepszy biorąc pod uwagę doładowane dye dla SH Int +4, wit +4, Con +4 ? Karmian czy demon?
Pzdr.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej