Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

SpellForce: Zakon ÂŚwitu

<< < (2/3) > >>

Thorus15:
Mam tą grę od niedawna z EK, więc ogólnie narazie się nie wypowiem, zaciołem się na misji "Droga do Shiel. A mianowicie nie mogę zniszczyć obozu z wieżyczkami orków, niszcze 2 i uzupełniam armię, i robie tak z następnymi ale następne ataki z góry są zkazane na niepowodzenie, ma ktoś jakąś poradę?

Rotten:
ha a ja dla odmaiany powiem że gra mi sięnie podoba... owsze mma ciekawą fabułe i dość zaskakujące zakończenie, nawet niezłą grafikę... ale wiadomo gra z takiej serii nie wykazuje jakiś zrewolucjonizowanych odkryć idż zabij albo znajdź i przynieś... grałem w spelforce i 2 dodatki juz przy ostatnich misjach drugiego dodatku strasznie mi sięnudziła nie poleciłbym jej niokomu...

Thorus15:
Gra mi się podoba średnio, kilka tygodni temu ukończyłem Zakon ÂŚwitu i teraz jestem na końcu w kampani Aryna. Gra ogranicza się na trybie:
1. Buduj osadę
2. Twórz armię
3. Niszcz
Grafika nie jest oszamiająca. Warto zwrócić uwagę że gra na większej bitwie na 256 MB RAM chodzi nie płynie.
Fabuła w zakonie świtu kończy się jakoś dziwnie: Mag Kręgu okazuje się być młodym Rohenem i wyrusza w przeszłość. Później (w dodatku oddech zimy) lądujemy w jakiejś dziurze i na tym koniec. Grę oceniam na 6+/10

Ken'Udz:
SpellForce: Zakon ÂŚwitu jest super, szczególnie połączenie RPG i strategi.Gra mnie na początku tak wciągnęła, że nie umiałem od kompa odejśc. Później już coraz niej mi sie podobała.Gra ma rozbudowaną fabułę,ponieważ jest dość długa kampania główna i kampanie poboczne.ÂŁatwo je st "pojąć" tę grę, ponieważ budujesz armie i masakrujesz wszystkich wrogów na swojej drodze i nie tylko    Dobre też jest to,że można chodzić samemu awatarowi i bohaterom.ogólnie rzecz biorąc to świetna gra

Thorus15:
Wie ktoś może gdrzie jest stół kowala kości w Mirraw Thur ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej