Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
SpellForce: Zakon ÂŚwitu
Eric:
Ja uważam, że SpellForce: Zakon ÂŚwitu to całkiem ciekawa gra. Naprawdę udane połączenie gry RPG i gry strategicznej lecz po kilku dniach grania gra zaczyna się nudzic tak jak się to stało ze mną. Po prostu ta gra na początku wciąga a potem tak jakby wyrzuca. Jej plusy to: ciekawa fabuła, wersja multiplayer i może jeszcze parę. A minusy: gra szybko sie nudzi, cały czas robisz to samo. Czyli budujesz osadę zbierasz ludzi atakujesz orków bandytów lub goblinów.
Xoulus:
SpellForce: Zakon ÂŚwitu zaciekawił mnie na tyle, że przeszłem go całego gra jest podzielona jakby na trzy etapy: najpierw niszczysz orków potem ożywieńców a na końcu walczysz z ostrzami cienia. Uważam, że SpellForce to ciekawa gra warta tego żeby w nią zagrać.
Kirgo32:
Spellforce to fajna gierka.Ma ciekawa fabubule,nawet dobra grafike, fajna muzyke( w miescie),lecz jej najwiekszym blendem jest to ze caly czas gra polega na tym samym.Ogólnie to fajna gierka, w która zawsze chce mi sie pograc.
PS:Przepraszam za bledy, ale klawiatura mi sie psuje i nie da sie inaczej pisac.
albin:
Ja lubię grę Spellforce: Zakon ÂŚwitu dość ciekawa,lecz nie długo grałem bo cieło mi się, a teraz jej niemam chociaż bym zainstalował bo wymieniłem sprzęt. Ale jeśli chodzi o gre to mnie użekł ciekawą historią i wypasionymi misjami jak najbardziej polecam tą gre bo jest jedną z najlepszych ,a w dodadku jest TANIA
Elrond Ñoldor:
SpellForce: Zakon ÂŚwitu to świetna gra. Ma świetną fabułę, grafikę, muzykę... Ogólnie bardzo mi sie podoba.
Morzna krztałcic postac na wiele rodzajów, do wyboru ma my płec , twrz do umiejetności jakimi chcemy grac. Poprostu rewelacja. Spellforce jest jedną z moich ulubionych gier.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej