Strefa pomocy > Gothic
Broń 1/2 ręczna, łuk, kusza czy magia?
MyxirAnf:
Ja wole broń jedno-ręczną, ponieważ gdy się dobrze wyskolisz z tej broni to tak nawala, że przebiwnik nawet niema czasu na blok.
Bronie dwó-ręczene sa naprawdę mocne ale wolno się z nich atakuje. Dlatego ja wole bronie jedno-ręczne
Gdy się wyszkole dobrze z broni jedno-ręcznej wtedy używam kuszy...
Pozdro!
Anmarius:
Ja najbardziej lubię używać broni jednoręcznej, gdyż szybko atakujemy przeciwnika, jest zdezorientowany( ja go atakuje, a on krzyczy z bólu i nic nie robi) Zadaje małe obrażenie, ale jej dużym plusem jest [/u][/b] Szybkość.Pozdrawiam...
Ork - myśliwy:
Ja najbardziej lubię magię Bractwa i kręgu wody.
Magia może być bardzo silną bronią w rękach potężnego i doświadczonego maga np. Xardasa.
Ja posługuję się tylko magią ( bronią czasami ) np.
Sen - praktyczny i bardzo przydatny ( np. do usypiania strażników )
Telekineza - dobry do zabierania rzeczy do których nie można dojść.
Przyzwanie istot np. szkieletów - przydatne do walki z przeciwnikami silniejszymi od naszej postaci lub do walki z kilkoma wrogami jednocześnie
Oraz inne czary.
Pozdro. Ork - myśliwy
TopSpeed:
Ja uwielbiam miecze dwuręczne i łuki. Dzięki temu moja taktyka jest całkiem prosta :P Strzelam z łuku do jakiegoś stworka a potem dokańczam jego żywota jednym ruchem mieczem dwuręcznym... No chyba, że nie zdąży dobiec, ponieważ go wcześniej zabije łukiem :D :P
Akasha:
Ja lubie dwa miecze i łuki ponie waż są one szybkie i można powalić nimi wielu wrogów. A topory też są spoko bo te obroty rozwalają sporą grupe wrogów w pobliżu.
Jeszcze jeden tego typu post = warn. [Arthas]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej