Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Przygody Bezimiennego i przyjaciół
Itrogash:
Jeśli masz tak dalej pisać, to lepiej w ogóle nie pisz. Opowiadanie jest do kitu. prawie same dialogi, zero akcji i żadnych opisów. Błędów ortograficznych nie ma, za to jest od groma błędów interpunkcyjnych i stylistycznych. Powtórzenia i inne tego typu błędy po prostu odpychają od monitora. Fabuła niezbyt dobra, nic się nie dzieje, żadnego klimatu i niezbyt sensowne sytuacje, jak ta, gdzie znaleźli od razu siedem kamieni. Ogólnie opowiadanie nie wyszło najlepiej, nie, w ogóle nie wyszło. Daję 1/10 za same chęci i dam ci radę: nie pisz więcej, bo tylko się kompromitujesz.
Pozdro .
kolospl:
Co to ma być!!?? Nie pisz dalej.Najgorsze są dialogi.Brak myślników na początku i na końcu.Tragedia!Doczytałem tylko do tego jak przybyli do miasteczka.
2/10
Ret Sam:
To twoje pierwsze opowiadanie tak?Nie ma tam wielu błędów ortograficznych ale błędów interpunkcyjnych to hoho...Moja ocena to a niech ci będzie 2/10.
Pozdro!!!
Arkhan:
--- Cytuj ---Galeon paladynów gdzieś około szóstej rano Bezimienny i jego załoga dopływają do jakiegoś miasta portowego.
--- Koniec cytatu ---
Do jakiegoś miasta portowego... w takich opkach niema "jakiegoś"
--- Cytuj ---4 przyjaciele
--- Koniec cytatu ---
cztery przyjaciele?
--- Cytuj ----Lares... On nie żyje.
-Nie to nie możliwe.
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy nie jest możliwe zabicie człowieka :D...
Ehh...niema zabardzo czego oceniać. Opowiadanie jest jak zwykle o Gothic'u, sam styl jest beznadziejny - toż to same dialogi. Akcja dzieje się zbyt szybko. Jeżeli to jest twoja pierwsza praca, to jeszcze przejdzie, sam miałem krótszą . Myślę że 3/10 w zupełności wystarczy.
Grison:
Brrrrr...... Człowieku, to co napisałeś jest dla mnie żałosną komedią, a nie poważnym opowiadaniem.
Robisz mnóstwo błędów i nawet nie starasz się ich omijać. Co do fabuly to lepiej wszystko przemilczeć. Jest ona taka bez sensowna, że szkoda gadać. Poczytaj Hobbita, Władcę Pierścieni albo Wiedźmina, a wtedy zobaczysz co to jest fabula. Popracuj ostro nad sobą, a może kiedyś napiszesz coś na 3 gwiazdki.
--- Cytuj ---Ciąg dalszy nastąpi ?
--- Koniec cytatu ---
Nie! Nie nastąpi!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej