Ankieta

Kt

86 (72.3%)
Brzydk
5 (4.2%)
Nie uganiam si
28 (23.5%)

Głosów w sumie: 114

Autor Wątek: Dziewczyna  (Przeczytany 11095 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Dziewczyna
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Luty 2008, 10:50:50 »
Cytat: Moc Innosa
Jestescie doprawdy Polakami tylko wyglad się dla was liczy
Ile ty masz lat człowieku 10? Wygląd jak i inne rzeczy również się liczy. Ale jeżeli ty wolisz inteligentne tonowe panny mające możliwość pochłonięcia twego wątłego ciała w swych fałdach tłuszczu to już twoja prywatna sprawa. Każdy ma swoje zwichrowania i lubi w kobietach co innego. Dla ciebie inteligencja jak widzę z pięknem w parze iść nie może więc powodzenia w szukaniu partnerki z takimi poglądami. A o gustach przyjęto nie dyskutować...

Moc Innosa

• Gość
Dziewczyna
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Luty 2008, 16:13:57 »
Cytat: IsentoR
Ile ty masz lat człowieku 10? Wygląd jak i inne rzeczy również się liczy. Ale jeżeli ty wolisz inteligentne tonowe panny mające możliwość pochłonięcia twego wątłego ciała w swych fałdach tłuszczu to już twoja prywatna sprawa. Każdy ma swoje zwichrowania i lubi w kobietach co innego. Dla ciebie inteligencja jak widzę z pięknem w parze iść nie może więc powodzenia w szukaniu partnerki z takimi poglądami. A o gustach przyjęto nie dyskutować...

nie mowie że taka ladna ale coraz czesciej widac że są grube z chudym lub niepelnosprawnym
a ostatnie badanai wykazaly że Polska jest na liscie pierwszych z 3 panstw gdzie najmniej takich przypadkow
i nie mam 10 lat
i u was dziewczyny tylko patrza ktory przystojny a okazuje się totalnym swirem

Forum Tawerny Gothic

Dziewczyna
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Luty 2008, 16:13:57 »

Respev

• Gość
Dziewczyna
« Odpowiedź #22 dnia: 10 Luty 2008, 16:36:06 »
i u was dziewczyny tylko patrza ktory przystojny a okazuje się totalnym swirem
A skąd to wiesz? Podaj źródło tych badań, bo to chyba twoja wyobraźnia te "badania" wymyśliła. Jak widzę dziewczyny z nadwagą, to właśnie w gronie ładniejszych mężczyzn. Panie, która więcej ważą niż przeciętna kobieta, mają lepszy światopogląd, są weselsze. Kolejny post, w którym udowodniłeś, że nic nie wiesz o naszym narodzie.

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
Odp: Dziewczyna
« Odpowiedź #23 dnia: 08 Czerwiec 2008, 20:14:21 »
Ja głosowałem że ładną, za dziewczynami się nie uganiam, skoro mam własny ideał. Mądrość i Piękno czego trzeba chcieć więcej ??

Offline Dementor

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #24 dnia: 09 Czerwiec 2008, 11:16:27 »
Hahahaha, ale na brzydką głosowały 3 osoby-dziwne
Ja za dziewczynami się nie uganiam-wolę naukę :) Ale jeżeli już mieć, to musi byc: piękna, inteligentna, zamożna :) i dobroduszna.

Offline Julian

• Redakcja
  • Reputacja: 6657
  • Nie tykaj stopy!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #25 dnia: 09 Czerwiec 2008, 14:32:05 »
głosuje za ładną ,ale kto powiedział że jak ładna to i od razu głupia no chyba że sie strafi na totalną blondy ???ke

Offline Eregrin

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
« Odpowiedź #26 dnia: 09 Czerwiec 2008, 15:11:28 »
Jeśli chodzi o dziewczynę, to oczywiście fajnie by było, gdyby była ładna i zgrabna (:D). Do tego, powinna być inteligentna, mądra i wychowana. Oczywiście, taką ja bym chciał, lecz wiadomo przecież, że takiej grubej, mułowatej i niewychowanej, nikt by nie chciał (myślę, że nikogo tu nie uraziłem). Nie może też być to liliput, albo żyrafa, której bym dorastał do bebzola. Podsumka: średni wzrost, mądra, inteligentna, wychowana, ładna.
« Ostatnia zmiana: 09 Czerwiec 2008, 15:12:47 wysłana przez Lord Arthas »

Offline Lucas Paladin

• Starszy redaktor
  • Reputacja: 2876
  • Believer & Traveler
    • Karta postaci

« Odpowiedź #27 dnia: 10 Czerwiec 2008, 13:48:07 »
Jeśli chodzi o mnie to najpierw patrzę na piękno wewnętrzne, potem na wygląd i biorę pod uwagę obie te rzeczy. Oczywiście musi być zgrabna, najlepiej inteligentna, ofc nie przesadnie, że ślęczy cały czas w domu nad książkami. Przede wszystkim chcę umieć się z nią dogadać, nie ważne na jaki temat i musi być nie tylko moją dziewczyną, ale także przyjaciółką. Tylko jej zwierzyłbym się z każdego sekretu(oczywiście poza rodzicami) i jej powierzyłbym swoje tajemnice. Co zaś tyczy się wyglądu - najlepiej brunetka, o niebieskich oczach i pięknym uśmiechu. Mnie zresztą to już niepotrzebne :P

Offline Doman

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #28 dnia: 20 Czerwiec 2008, 20:24:52 »
Ja chyba wolę ładną i głupią niż brzydką i mądrą, bo w ładnej przynajmniej da się zakochać, a w brzydkiej nie za bardzo, jeśli chodzi o ideał to czarne włosy albo blondynka, twarz ładna bez zmarszczek, różowa szminka :D, szczupła, nie śmierdzi od niej za bardzo perfumami. Powinna być inteligentna ale nie typu "mam średnią 5.8 jestem mądra" tylko żeby dało się pogadać i żeby nie plotkowała od razu na mój temat jak jej coś powiem, szczera, miła, nie obgaduje nikogo jeśli nie ma potrzeby, no i tak żeby nie wstydziła się pocałować publicznie swojego chłopaka.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #28 dnia: 20 Czerwiec 2008, 20:24:52 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18