Autor Wątek: Mroczne Tajemnice - problemy / pytania  (Przeczytany 284940 razy)

Description:

Offline Farvan

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
« Odpowiedź #500 dnia: 18 Sierpień 2007, 00:25:15 »
Cytat: kryha
Ważny, poprawia błędy i ilość potworów (trochę dużo tych krwiopijców a bez patcha 1.03 będzie jeszcze więcej), ale będziesz musiał zacząć od początku. Nie zaszedłeś jeszcze daleko, więc sobie pograsz jeszcze raz.
pozdro
kryha
napisz jak poszło
Dzięki Krycha za pomoc. Niestety jestem daleko 4 rozdzial  . Jeszcze jedna prośba mogłby ktoś podać link do patha v1.3 z jednego korzystalem ale sie niedało sciągnąć.

Offline kryha

• Kret
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #501 dnia: 18 Sierpień 2007, 06:17:16 »
Cytat: Farvan
Dzięki Krycha za pomoc. Niestety jestem daleko 4 rozdzial  . Jeszcze jedna prośba mogłby ktoś podać link do patha v1.3 z jednego korzystalem ale sie niedało sciągnąć.

linki:
http://gothic.gram.pl/download/index.php?act=view&id=74
http://rapidshare.com/files/27152568/MTpatch_103.exe.html

« Ostatnia zmiana: 18 Sierpień 2007, 10:50:58 wysłana przez kryha »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #501 dnia: 18 Sierpień 2007, 06:17:16 »

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #502 dnia: 18 Sierpień 2007, 13:00:55 »
Wczorajszego dnia przeszedłem Gothic'a Modyfikacja wspaniała The Poziomkaz postarała się w 100%.
Pytanie kiedy będzie Dubbing do Mrocznych Tajemnic?
« Ostatnia zmiana: 18 Sierpień 2007, 13:03:51 wysłana przez asdasd »

Thoro

• Gość
« Odpowiedź #503 dnia: 18 Sierpień 2007, 13:05:18 »
Cytat: asdasd
Wczorajszego dnia przeszedłem Gothic'a Modyfikacja wspaniała The Poziomkaz postarała się w 100%.
Pytanie kiedy będzie Dubbing do Mrocznych Tajemnic?

Kiedy będzie serwer, który trochę kosztuje.

Czas leci, dubbing sie tworzy, myślę że na początku września bedziemy mieli już skończony dubbing z wszystkimi kwestiami i z łatką do MT. Tylko tu nastaje problem i to duży, mod z dubbingiem będzie miał około 1 gb, niestety nie bedziemy mieli możliwości zahostowania tak dużego pliku, ze względu na transwer i miejsce na dsysku, jak wiadomo te serwery które mamy teraz przy 200 mb padają jak muchy;] . Wiec proszę zgłaszać się do mnie na maila zdunek89@gmail.com z ofertami serwera gdzie jest około 1,2 GB wolnego miejsca i dzienny transwer to conajmniej 30 GB, a także prosił bym o "składki" na serwer który kosztuje około 600 złotych, wszystkie rodzaje pomocy proszę kierować na maila. Z góry dziękuję za pomoc, w imieniu moim oraz osób które beda ściągały moda z dubbingiem.

Offline Farvan

• Kret
  • *
« Odpowiedź #504 dnia: 18 Sierpień 2007, 14:57:02 »
Mam do Was jeszcze jedną sprawę. Czy był by ktoś tak miły i wysłał mi na E-maila patcha do G MT v1.3 prosze. Ponieważ niemoge sciągnąć, z strony gram.pl mam jakiś błąd. Mój email to bosper22@o2.pl (bosper łuczarz z G2   )

Offline Paddy

• Myśliwy
  • PSN
« Odpowiedź #505 dnia: 18 Sierpień 2007, 19:13:09 »
Mam do Was jeszcze jedną sprawę. Czy był by ktoś tak miły i wysłał mi na E-maila patcha do G MT v1.3 prosze. Ponieważ niemoge sciągnąć, z strony gram.pl mam jakiś błąd. Mój email to bosper22@o2.pl (bosper łuczarz z G2   )
lista wszystkiego co jest związane z MT

Offline Aeskel

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #506 dnia: 18 Sierpień 2007, 19:38:48 »
Cytat: Niedamir
Mam porządny problem. W MT aby zdobyć nowy almanach trzeba wykonać misję maga Gandhar'a. On każe nam przeszukać jakąś jaskinię. Szukałem jej ale nigdzie nie znalazłem. Jeżeli ktoś wie to niech napisze gdzie jest ta jaskinia.

Przy wieży Xardasa. Tam na dole gdzie jest ten jakby staw, gdzieś niedaleko od tego powinna być dosyć duża dziura, a dziury powinni strzec 2 ork elity. Pozatym taki jakby dym się ulatnia z tej jaskini, więc nie jest jej ciężko zauważyć.

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #507 dnia: 19 Sierpień 2007, 05:58:12 »
Miałam ten sam problem . Patch ściągany na mój komputer nie chciał się zainstalować. ÂŚciągnęłam na inny i przesłałam sobie mailem, zainstalował się bez problemu.

Offline lukas_pl

• Kret
  • *
« Odpowiedź #508 dnia: 21 Sierpień 2007, 09:30:28 »
Ja miałem taki problem że kiedy idzie się do kotliny tam gdzie diego pomaga zdobyc kamien GO TAM NIE MA:P                  

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #509 dnia: 21 Sierpień 2007, 10:47:14 »
Cytat: lukas_pl
Ja miałem taki problem że kiedy idzie się do kotliny tam gdzie diego pomaga zdobyc kamien GO TAM NIE MA:P                  

Jak to nie ma? Musi być. A dostałeś już polecenie od Saturasa zdobycia wszystkich kamieni ogniskujących?
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpień 2007, 10:47:46 wysłana przez kryha »

Offline Farvan

• Kret
  • *
« Odpowiedź #510 dnia: 21 Sierpień 2007, 11:20:19 »
Kamienia tam niema i nie bedzie. Mt dodają to od sibie że trudniej zdobyć ten kamień. Zdrazde że okaże sie że go ma jeden z przemytników. Na początku myślałem że tak bedzie z wszystkimi kamieniami   ale okazało sie że niema tylko tego kamycka.

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #511 dnia: 21 Sierpień 2007, 11:29:53 »
Przepraszam stary, ale zrozumiałam, że nie ma Diego. Oczywiście, że nie ma kamienia. Porozmawiaj z Diego, on Ci powie kto się kręcił w okolicy i będziesz wiedział co dalej.

Offline Garon

• Kret
  • *
« Odpowiedź #512 dnia: 22 Sierpień 2007, 13:10:26 »
Heh, czy to normalne, że jak wejde do SO podejde do Thorusa to z tyłu zobaczę jakąś bestię- wielki dinozaur- a w nim 70 mięs? Bo ja tak miałem.

Offline Farvan

• Kret
  • *
« Odpowiedź #513 dnia: 22 Sierpień 2007, 13:31:02 »
Cytat: Garon
Heh, czy to normalne, że jak wejde do SO podejde do Thorusa to z tyłu zobaczę jakąś bestię- wielki dinozaur- a w nim 70 mięs? Bo ja tak miałem.
Pewnie wykonywałes misje dla obozu przed kopalnią . To była jedna z dwóch besti które musisz zabić. Ale dziwne że przyszła aż do obozu   . Pewnie śie przestraszyłeś co   .

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #514 dnia: 22 Sierpień 2007, 14:45:39 »
Cytat: Garon
To nie jest normalne, śmiem podejrzewać, że nie jesteś ... w MT. Jaką planszę widzisz, kiedy wgrywasz grę? Powinna być plansza z napisem Mroczne Tajemnice i z czachą. Poza tym kiedy rozmawiasz z Thorusem tych potworów nie ma jeszcze w lokacji.
« Ostatnia zmiana: 22 Sierpień 2007, 15:04:01 wysłana przez kryha »

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #515 dnia: 22 Sierpień 2007, 20:27:43 »
Witam wszystkich mam trzy problemy dotyczące mrocznych tajemnic a więc :
1.Gdzie są ci ludzie o których mówi Kruk (tego na G co trzeba do niego po skałach włazić już nalazłem ) gdzie jest reszta?
2.Gdzie jest miecz który podpala lub zamraża (nie znam się na mieczach dodanych do MT)
3.Gdzie znajde jakieś hełmy (jeszcze ani jednego nie znalazłem:( )

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #516 dnia: 22 Sierpień 2007, 20:59:58 »
Cytat: Diego19
Witam wszystkich mam trzy problemy dotyczące mrocznych tajemnic a więc :
1.Gdzie są ci ludzie o których mówi Kruk (tego na G co trzeba do niego po skałach włazić już nalazłem ) gdzie jest reszta?
2.Gdzie jest miecz który podpala lub zamraża (nie znam się na mieczach dodanych do MT)
3.Gdzie znajde jakieś hełmy (jeszcze ani jednego nie znalazłem:( )
1. Jeden z kopaczy siedzi koło SO z dwoma innymi kopaczami, drugi w zawalonej wieży przy wyjściu ze Starego Obozu, trzeciego zabiły aligatory, leży koło młyna (nowe miejsce  tylko w MT), czwarty jest u alchemika nad opuszczoną kopalnią (też nowe miejsce).
2. O mieczu takim nic nie wiem, jest kusza na ogniowe bełty, ale w grocie pradawnych.
3. Znalazłam szyszak, nie pamiętam już gdzie, ale w dość dostępnym miejscu, więc na pewno też go znajdziesz. Bezi wygląda w nim... ha ha ha

ty znalazłeś Gilberta, ale to inne zadanie.
« Ostatnia zmiana: 22 Sierpień 2007, 21:01:49 wysłana przez kryha »

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #517 dnia: 22 Sierpień 2007, 23:50:35 »
1. Jeden z kopaczy siedzi koło SO z dwoma innymi kopaczami, drugi w zawalonej wieży przy wyjściu ze Starego Obozu, trzeciego zabiły aligatory, leży koło młyna (nowe miejsce  tylko w MT), czwarty jest u alchemika nad opuszczoną kopalnią (też nowe miejsce).
2. O mieczu takim nic nie wiem, jest kusza na ogniowe bełty, ale w grocie pradawnych.
3. Znalazłam szyszak, nie pamiętam już gdzie, ale w dość dostępnym miejscu, więc na pewno też go znajdziesz. Bezi wygląda w nim... ha ha ha

ty znalazłeś Gilberta, ale to inne zadanie.

Miecz który zamraża ma Bewolfe (czy jakoś tak) walczy się z nim na aranie wiecznego Ognia... Broń która rani ogniem ma Avatar Innosa ale to tylko jak idzie się ścieżką Beliara(czyt. Można Go zabić) ja Go zabiłem za pomocą dotyku beliara

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #518 dnia: 22 Sierpień 2007, 23:55:36 »
ja jeszcze nie walczyłam na arenie, ale własnie się tam wybieram, Jeżeli chodzi o szyszak, to bardzo możliwe że jest w zbrojowni przy kopalni, ale nie jestem pewna. Klucz dostaniesz jak zostaniesz szefem kopalni.

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #519 dnia: 22 Sierpień 2007, 23:57:37 »
ja jeszcze nie walczyłam na arenie, ale własnie się tam wybieram, Jeżeli chodzi o szyszak, to bardzo możliwe że jest w zbrojowni przy kopalni, ale nie jestem pewna. Klucz dostaniesz jak zostaniesz szefem kopalni.

Szyszaka tam nie ma;-) Przeszedłem całą gre bez kodów zostałęm nawet Przywódcą obozu i byłem tam;-) nie było Go;-) Moja Droga hehe

Edit.../// nie umiem nigdzie znaleźć patcha 1.03 proszę  o pomoc...
« Ostatnia zmiana: 23 Sierpień 2007, 00:22:38 wysłana przez asdasd »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #519 dnia: 22 Sierpień 2007, 23:57:37 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything