Autor Wątek: Mroczne Tajemnice - problemy / pytania  (Przeczytany 284924 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kryha

• Kret
  • *
  • Reputacja: 7
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
« Odpowiedź #460 dnia: 07 Sierpień 2007, 23:27:20 »
Cytat: IsentoR
Najlepsze jest to, że nie musisz jej przewracać. Jeżeli posiadasz umiejętność akrobatyki przeskoczysz na drugą stronę bez problemu.
O kurcze, pędzę do Nowego Obozu.
Ale nawieasem mówiąc, po co ona jest aktywna? Dla zmyły?

Mam akrobatykę, ale dalej nie potrafię przeskoczyć z napojami czy bez, muszę rozwiązać zagadkę kolumny. Niemniej dziękuję za pomoc.
« Ostatnia zmiana: 08 Sierpień 2007, 09:53:03 wysłana przez kryha »

Offline incomplete

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #461 dnia: 10 Sierpień 2007, 00:15:30 »
Cytat: kryha
O kurcze, pędzę do Nowego Obozu.
Ale nawieasem mówiąc, po co ona jest aktywna? Dla zmyły?
Mam akrobatykę, ale dalej nie potrafię przeskoczyć z napojami czy bez, muszę rozwiązać zagadkę kolumny. Niemniej dziękuję za pomoc.

Witam,
Tak jak już powiedział IsentoR możesz dostać się na drugą stronę dzięki akrobatyce, bądź też korzystając ze zwoju przemiany w krwiopijce (jeśli dobrze pamiętam można wlecieć na pobliskie wzniesienie).
Co do kolumny to możesz ją przewrócić tyle że na drugą stronę - więc nic to nie daje.

Jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę nauczyć sie walki mieczem jednoręcznym na poziomie arcymistrzowskim (100%) to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #461 dnia: 10 Sierpień 2007, 00:15:30 »

Offline Konjad

• Kret
  • *
« Odpowiedź #462 dnia: 10 Sierpień 2007, 05:02:11 »
Otóż przez przypadek chyba sprzedałem przedmioty dla Diego, ponieważ mówi mi on, iż nie mam przesyłki. Niestety nie pamiętam jaka to przesyłka, a w solucji nie napisano o niej. Czy może mi ktoś powiedzieć cóż miałem przynieść Diego od przemytników?

Przepraszam, że śmiecę na forum takim tematem, ale potrzebuję to wiedzieć.

PS. W modzie występuje nieco błędów ortograficznych, pracujecie nad tym?

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #463 dnia: 10 Sierpień 2007, 06:47:39 »
Cytat: incomplete
Witam,
Tak jak już powiedział IsentoR możesz dostać się na drugą stronę dzięki akrobatyce, bądź też korzystając ze zwoju przemiany w krwiopijce (jeśli dobrze pamiętam można wlecieć na pobliskie wzniesienie).
Co do kolumny to możesz ją przewrócić tyle że na drugą stronę - więc nic to nie daje.

Jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mogę nauczyć sie walki mieczem jednoręcznym na poziomie arcymistrzowskim (100%) to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.

Spróbuję jeszcze raz, a jeżeli chodzi o broń jednoręczną, to Mistrzem jest Anghar w obozie Przemytników.
Pozdrawiam
Kryha

Offline OS@M@

• Kret
  • *
« Odpowiedź #464 dnia: 10 Sierpień 2007, 09:11:39 »
6 łuków ale chyba już ich ni odzyskasz bo wątpie żeby były u tego sprzedawcy bo też tak kiedyś zrobiłem i niebyło tych łuków.

Pozdrawiam  

Offline incomplete

• Kret
  • *
« Odpowiedź #465 dnia: 10 Sierpień 2007, 13:25:59 »
Spróbuję jeszcze raz, a jeżeli chodzi o broń jednoręczną, to Mistrzem jest Anghar w obozie Przemytników.
Pozdrawiam
Kryha
Dziękuje za szybką odpowiedź, ale niestety Anghar może nauczyć mnie jedynie do poziomu 89% >.<

Offline Dziecko Bezia

• Kret
  • *
« Odpowiedź #466 dnia: 10 Sierpień 2007, 15:41:02 »
100% może Cię nauczyć Balaiareth czy jakoś tak(jeden z pradawnych, ten co chce krew ogniości), ale tylko wtedy gdy podążysz drogą Beliara, tzn Zabijesz ogniościę i dasz mu jej krew. Uczy nas walki jednoręcznym orężem gdy spotkamy go w jaskini a zanim mu damy kamień zwycięsców, bo wtedy nas zatakuje
« Ostatnia zmiana: 10 Sierpień 2007, 15:44:15 wysłana przez Dzidzia »

Offline fool

• Kret
  • *
« Odpowiedź #467 dnia: 10 Sierpień 2007, 15:49:27 »
Witajcie
Jak instaluję moda, pojawia się start wciskam, i zamiast instalacji brak odpowiedzi mam  resety komp nie pomogły

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #468 dnia: 10 Sierpień 2007, 17:22:05 »
Cytat: fool
Witajcie
Jak instaluję moda, pojawia się start wciskam, i zamiast instalacji brak odpowiedzi mam  resety komp nie pomogły
Jak będziesz miał kiedyś zamiar wytłumaczyć to tak byśmy zrozumieli co miałeś namyśli, daj znać.

P.S. (darmowa porada)
Musisz zaopatrzyć się w ten przedmiot. Kiedy następnym razem będziesz chciał nam coś wytłumaczyć przyłóż go do skroni i użyj.

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

« Odpowiedź #469 dnia: 10 Sierpień 2007, 17:28:08 »
Masz brak odpowiedzi bo w trakcie instalacji cos klikasz. Po prostu włącz instalacje i zostaw. Jateż byłem niecierpliwy, poprzegląaj moje posty w tym temacie to sie dowiesz co trzeba robi aby sie udało ;].
« Ostatnia zmiana: 10 Sierpień 2007, 17:32:20 wysłana przez Roter »

Offline incomplete

• Kret
  • *
« Odpowiedź #470 dnia: 10 Sierpień 2007, 19:33:12 »
Dziękuje za pomoc Dzidzia.

Do Vertexa:
Sądzę, że Twój problem polega na tym, że nauczyłeś się kowalstwa u innego kowala (czyli u Argorna albo u tego z obrońców kopalni) i tym samym zamknąłeś kolejne możliwości dialogowe. Na przykład jeśli uczysz się kowalstwa u Argorna to ten sam nawiązuje kolejne dialogi, np. nauka ostrzenia oręża. Gdybyś pierwszego stopnia kowalstwa nauczył się u innego kowala nie zaproponowałby Ci tego. I dlatego nie masz odpowiedniej kwestii u Anghara - tak mi się przynajmniej wydaje choć oczywiście mogę się mylić.

Offline Paddy

• Myśliwy
  • PSN
« Odpowiedź #471 dnia: 11 Sierpień 2007, 00:45:36 »
jaka jest potrzebna versja 1? bo mam 1.08b

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #472 dnia: 11 Sierpień 2007, 07:52:14 »
Coś chyba pochrzaniłam z zadaniami w obozie przemytników. Mam zanieść towar do bandytów. Zebrałam już wszystko, idę do Thangora powiedzieć mu o tym, a on każę mi gadać z chłopakami. Monka już nie ma , sam Thangor kazał mi go załatwić (zadanie z kamieniem ogniskującym z kanionu Troli), Anghar dał mi miecze, Korth jakąś paczkę dla Quentina, Serwin też coś dał. Podejrzewam, że to zadanie powinnam wykonać wcześniej, jeszcze jak żył Monk. Myślę też, że straciłam kilka zadań, które mogłabym dostać po wykonaniu tego. Ale chyba nie wpłynie to na  możliwość ukończenia gry. W następnym wcieleniu, a zamierzam zostać magiem (jestem szefem obozu przy kopalni), będę grać uważniej.
Pozdrowienia  
Kryha

Offline Paddy

• Myśliwy
  • PSN
« Odpowiedź #473 dnia: 11 Sierpień 2007, 22:35:40 »
 ja mam G1 z play nr:4.2004 i nie dziala, dochodze do dodatkowego obozu i gra sie wylancza mam versje 1.08b prosze o pomoc jesli musze to  kupie orginal.
« Ostatnia zmiana: 11 Sierpień 2007, 22:37:56 wysłana przez admjgptw »

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #474 dnia: 11 Sierpień 2007, 23:09:39 »
Cytat: admjgptw
ja mam G1 z play nr:4.2004 i nie dziala, dochodze do dodatkowego obozu i gra sie wylancza mam versje 1.08b prosze o pomoc jesli musze to  kupie orginal.

Prawdopodobnie jest potrzebny oryginał, ale sprawdź, czy w playerku wciskasz odpowiednią ikonkę.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #475 dnia: 11 Sierpień 2007, 23:20:09 »
Prawdopodobnie jest potrzebny oryginał, ale sprawdź, czy w playerku wciskasz odpowiednią ikonkę.
Tak a oczywiście w magazynie play to pirata zamieścili...n/c. Wersja gry jest odpowiednia wrzuć developmentkit. Jak to zrobić i gdzie znaleźć masz opisane co kilka postów.

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #476 dnia: 13 Sierpień 2007, 18:19:50 »
Cytat: Niedamir
Mam małe pytanko. W obozie przy kopalni kowal obiecuje nas nauczyć kowalstwa ale za sporo jedzenia. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć winogrona? Jeżeli ktoś wie gdzie mogę je znaleźć to niech szybko napisze, please.

W Nowym Obozie u Wilka, albo Sharkiego

Offline beliartom

• Kret
  • *
« Odpowiedź #477 dnia: 13 Sierpień 2007, 19:55:42 »
Były Paladyn Innosa, prócz nauki kowalstwa i fechtunku (jest Mistrzem we władaniu bronią jednoręczną) może wykonać dla nas wspaniały miecz, runiczne ostrze pobłogosławione przez samego Innosa. Musimy jednak posiadać odpowiedni miecz, a mianowicie miecz poświęcony przez Innosa. Miecz taki (Niosący ÂŚwiatło) otrzymamy od Sheer’Ghara (jeden z Pradawnych), jeżeli zdecydujemy, aby został naszym Mistrzem. Anghar wykorzystując sekrety runicznej magii paladynów przekuje dla nas ten miecz w potężną broń, konsekrowaną ku czci Innosa – jest to najlepszy magiczny miecz dwuręczny jaki gracz może zdobyć w grze.

Niestety, ale Anghar nie ma takiej opcji dialogowej prosiłbym o kod na ten miecz, a tamten bym wyrzucił.Chyba to jedyne rozwiązania.Czy ktoś zdobył ten miecz??Może tylko ja mam takiego buga(od razu mówię, że kowalstwa uczyłem sie właśnie u niego).

Offline Niedamir

• Kret
  • *
« Odpowiedź #478 dnia: 14 Sierpień 2007, 09:16:26 »
Kowalstwa nauczył mnie kowal z obozu przy kopalni. Z tego co przeczytałem wyżej nie może mnie już teraz nauczyć niczego żaden kowal. Ale u tego kowala nie mogę się nauczyć ostrzenia mieczy. Czy nie ma teraz sposobu żebym się tego nauczył?

Offline Paddy

• Myśliwy
  • PSN
« Odpowiedź #479 dnia: 14 Sierpień 2007, 11:44:46 »
Cytat: IsentoR
Tak a oczywiście w magazynie play to pirata zamieścili...n/c. Wersja gry jest odpowiednia wrzuć developmentkit. Jak to zrobić i gdzie znaleźć masz opisane co kilka postów.
wez mi powiedz gdzie to jest i gdzie oraz jak to zainstalowac
« Ostatnia zmiana: 14 Sierpień 2007, 12:11:35 wysłana przez Paddy »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #479 dnia: 14 Sierpień 2007, 11:44:46 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything