Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (124/138) > >>

kryha:
<a href="http://www.gothicmt.vgh.pl/downloads.php?c...amp;rowstart=15" target="_blank">http://www.gothicmt.vgh.pl/downloads.php?c...amp;rowstart=15</a>

Tu znajdziesz poprawiony mod MT 1.01(181M) i patch 1.03 który zainstalujesz.

Nie wiem jak działasz na Rapidzie, musiaz nacisnąć free i poczekać chwilę na swój czas, a potem wpisać kod i tyle, ale lepiej zainstaluj sobie moda 1.01, niedługo wyjdzie patch z dubingiem i właśnie MT 1.01 bedzie Ci potrzebny.

Bury:
Już mam  patcha 1.0.1 i jest w porzo wielkie,ogromne,piękne dzięki krcha za pomoc cierpliwość i wyrozumiałość,a na rapidzie pisze jak już kliknę free to ni ma tych czarnych dużych liczb i cyfer tlko w nawiasie niżej takie malutkie powiadomienie że wyczerpałem darmowy limit na rapidshare i muszę poczekać 130 minut max żeby pobrać następny plik,ale tylko jeden a na następny mam czekać 130 min.max i tak w kółko :)

Hej mam jeszcze takie pytanko bo w solucji nie jest napisane,gdzie są te nowe obozy strażnicy kopalni to wiem ,ale fanatycy i najważniejsze łowcy orków bo przy chatce cavalorna stoi jeden koleżka nie pamiętam imienia ,ale on nie ma dialogów pomóżcie mi

kryha:
Fanatycy - od chaty Cavalorna prosto, w jedynce była tam opuszczona świątynia pilnowana przez Orków, a w II powstało bagno.
Lowcy orków - wychodząc z SO bramą kolo zwalonej wieży prosto, przechodzimy koło Pecka, dalej na teren Orków, na wzgórzu po prawej stronie zobaczysz palisadę.
Przemytnicy - plaża koło wieży Mgieł, tam gdzie były smoki ogniste
Jeżeli chodzi o faceta koło chaty Cavalorna, ma on związek z zadaniem od Diega, jezeli myślimy o tym samym facecie.

Bury:
Hej mam jeszcze takie pytanie jak grać w kości bo ten Ypren z łowców orków dał mi taki woreczek z kośćmi i powiedział żebym usiadł przy pniaku i rzucił,a jak siadam to nie ma nic żeby rzucić kośćmi nawet ekwipunku się nie da otworzyć,a stół nie ma żadnych możliwości użycia go,a worka z kośćmi też nie da się otworzyć i wyjąć z niego kości,o co więc chodzi??  
Mam jeszcze taki problem.Jaką nagrode dostaje się po zwyciężeniu wszystkich z areny wiecznego ognia,bo za areną jest jakiś kryształ i miecz w skale ,ale tego się nie da wziąść,nawet jak pogada się z bogiem w skurze skrzypka,o co więc chodzi,co mam zrobić,jaka jest nagroda i gdzie ona jest
AHA i jeszcze jedno,znalazłem w jakiejś jaskini koło sekty dwóch orków elitów którzy pilnowali runy z telekinezą i za nagrobkiem było smocze jajo jak patrze w ekwipunie to pisze "jajo jest jescze ciepłe,a z środka dochodzi dźwięk jakby drapanie,można je otworzyć",jak otwieram to pisze "chyba właśnie zostałem mamą" a z jajka wychodzi mały smok o co chodzi,ten smok pomaga Beziemu jakoś czy jest potrzebny do jakiegoś zadania???

Gunses:
No więc co do kości to nie wiem jak grac, ale mogę ci powiedzieć oco chodzi z Areną Wiecznego Ognia oraz z jajem.
1 Po wybraniu sobie mistrza w ÂŚwiątyni Pradawnych dostajesz zadanie przyniesienia Kryształ ( Wiecznych Zwycięzców -chyba) dostaniesz go w nagrodę za zwycięstwo nad wszystkimi na Arenie. Da ci go skrzypek po wygraniu ostatniej bitwy z Orkiem Elitą.

2. Potem dostaniesz kilka zada i świątynie Pradawnych zaatakują złe moce, będziesz musiał się udać do wieży Urizela (to były członek pradawnych a obecnie ich wróg) zanim sie jednak do niego dostaniesz będziesz musiał przejść przez smoka. Jest to matka którą Urizel zaszantażował do obrony jego wieży zabierając jej jajo. Masz dwie możliwości: 1 Oddajesz jajo, ona odlatuje, daje ci teleport na druga str. bramy -jest tam pełno orków. Albo ją zabijasz co wcale nie jest łatwe i zabierasz kryształ
Mam nadzieje ze pomogłem

PzDr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej