Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
Bury:
MMM bosko jeszze tylko kostki ale żeby teraz to wszystko zrobić musze zacząć gre odd nowa :(
Gunses:
No raczej, chyba, że masz save sprzed zostania 'matką' xD ? A jak nie no to raczej musisz zacząć od nowa, a na jakim etapie jesteś?
PzDr
kryha:
Biedulek, ale przecież fajnie się gra, a poza tym mozna naprawić błedy, które się popełniło, bo nie sądzę, żebyś grał bezbłądnie.
Bury:
Narazie jestem w pierwszym rozdziale,mam save sprzed zostania matką,ale po wygraniu na arenie wiecznego ognia,jajo mam przy sobie,tylko niemoge wziąść tego co jest za areną,taki miecz i jakiś kamień.W niekturych miejscach na arenie między kolumnami są takie czerwone słupy,takie zeświatełek czy coś takie rozproszone w jednej lini,i dookoła kryształu i miecza w kamieniu jest to samo i niewiem co mam teraz robić :(
PS:są jakieś kody do MT bo ja raz znalazłemale chce tylko zobaczyć jakie bronie są,a może jest jakiś spis broni i gdzie można je znaleźć
Zigur:
Ja to ściągnołem, gram lajtowo (no nie licząc paru dedów na początku ale to normalka) ide szukać Neka. Gdy jestem przy przejściu na teren orków (ten z dwoma strażnikami) to wyskakuje mi informacja że jest problem z jakimś plikiem i gra się wyłancza. Skąd wziąść wersje która na 100% działa? Help.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej