Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (116/138) > >>

Aeskel:
Mam pewien mały problem. W starej cytadeli jest wieża, do której jest wymagany klucz, modyfikacje przeszedłem, ale wciąż nie znalazłem klucza do tej wieży. Czy owy klucz istnieje, czy mogę sobie darować?

Gorth:
Mam kilka pytań dotyczących dodatku:
1. Czy zmieniono SO? Mam na myśli czy w 4 rozdziale w dalszym ciągu zostajesz wywalony z obozu?
2. Czy bedzie mozna zdobyc ciezki pancerz straznika?
3. Jesli mnie wywala z obozu straznikow bede mogl dolaczyc do pradawnych albo straznikow kolo kopalni?
4. U jakiej gildi moge zdobyc zbroje magnatow?
5. U ktorej gildii zdobede najsilniejsza zbroje pod wzgledem obrony przed bronia?
6. Czy pradawni to tylko wylacznie magowie? Czy moze bede mogl wybrac w tej gildii sciezke wojownika?
7. Jak często jest respawn stworów?

kryha:

--- Cytat: Gorth ---Mam kilka pytań dotyczących dodatku:
1. Czy zmieniono SO? Mam na myśli czy w 4 rozdziale w dalszym ciągu zostajesz wywalony z obozu?
2. Czy bedzie mozna zdobyc ciezki pancerz straznika?
3. Jesli mnie wywala z obozu straznikow bede mogl dolaczyc do pradawnych albo straznikow kolo kopalni?
4. U jakiej gildi moge zdobyc zbroje magnatow?
5. U ktorej gildii zdobede najsilniejsza zbroje pod wzgledem obrony przed bronia?
6. Czy pradawni to tylko wylacznie magowie? Czy moze bede mogl wybrac w tej gildii sciezke wojownika?
7. Jak często jest respawn stworów?

--- Koniec cytatu ---
1. tak, 2. tak, 3. tak, nie, 4. obóz przy kopalni 5. kowal Angar - smocza zbroja 6. to zakon, tak. 7. poczytaj posty

Jachu:
Witam
Moze mi ktos podac mapke na ktorej bendze pokazane gdzie udezyl pocisk z tej KATAPULTY? Ktos wczysniej napisał że gdzieś koło wiezy Xardasa ale nie wiem gdzie to jest... (wiem gdzie jest wieza Xardasa ale nie moge znalez pocisku  ) prosze o odpowiedz i pozdrawiam.

Farvan:

--- Cytat: Jachu ---Witam
Moze mi ktos podac mapke na ktorej bendze pokazane gdzie udezyl pocisk z tej KATAPULTY? Ktos wczysniej napisał że gdzieś koło wiezy Xardasa ale nie wiem gdzie to jest... (wiem gdzie jest wieza Xardasa ale nie moge znalez pocisku  ) prosze o odpowiedz i pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Niejestem pewien co do mapy ( dokładne położenie ) ale moge Ci wytłumaczyć. Mam nadzieje że wiesz gdzie jest obóz łowców orków. A więc wychodzisz z obozu łowców orków idzisz prosto (niema żadnych potworów ) aż dojdziesz do takiej zapaści w dół (mała zapaść) możesz zejść scieżką ale nie radze bo natkniesz sięna stado rozpruwaczy lepiej skoczyć a raczej zjechać gdyż niejest stromo. Kiedy bedziesz na dole powino stać kilka ( tych podobnych do scierwojadów) potworków. Powini też stać tam orkowie (2x ork elita trudne typy) i z 2,3 rozpruwacze. Kdy pozbedziesz się tej radosnej rodzinki zauważysz taką jakby jaskinie (trudno nie zauważyć)
Tam już zejdz dalej to już niespodzianka   . Jak zabłądzisz miej na oku ścieżke myśle że pomogłem ale jak nie to dam mape  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej