Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (117/138) > >>

Gal Anonim:
Właśnie to ściągnąłem, zainstalowałem (po ciężkich trudach bo w momencie włączania instalacji kilka razy komp się zawieszał). Włączam grę, wciskam nowa gra i co: pasek ładowania dochodzi do połowy i gra wywala do Windowsa z komunikatem "wystąpił błąd z aplikacją i musi ona zostać zamknęta". ÂŚwietnie:-)

kryha:

--- Cytat: Gal Anonim ---Właśnie to ściągnąłem, zainstalowałem (po ciężkich trudach bo w momencie włączania instalacji kilka razy komp się zawieszał). Włączam grę, wciskam nowa gra i co: pasek ładowania dochodzi do połowy i gra wywala do Windowsa z komunikatem "wystąpił błąd z aplikacją i musi ona zostać zamknęta". ÂŚwietnie:-)

--- Koniec cytatu ---
Poczytaj sobie wcześniejsze posty, tam jest wszystko napisane.

Jachu:
Moze mi ktos powiedziec gdzie jest ten caly Nest (kopacz) co go kaze znalesc ten magnat w obozie przed kopalnia? Prosze o szybka odpowiedz

kryha:

--- Cytat: Jachu ---Moze mi ktos powiedziec gdzie jest ten caly Nest (kopacz) co go kaze znalesc ten magnat w obozie przed kopalnia? Prosze o szybka odpowiedz

--- Koniec cytatu ---
Koło obozu przy kopalni jest jaskinia z wielkim zębaczem, tam jest Nest.

incomplete:
Wie ktoś może jak zakląć czar Zew Pradawnych do Kryształu Zwycięzców? Algirion daje mi zadanie zdobycia tego kryształu na Arenie Wiecznego Ognia, kiedy przychodzę do niego z tym kryształem zabiera mi go mowiąc że teraz mogę już zakląć ten czar, z tym że ja już nie mam w co go zakląć bo Algirion odbiera mi Kryształ Zwycięzców. Zna ktoś jakieś rozwiązanie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej