Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - problemy / pytania

<< < (110/138) > >>

Diego19:
Gdzie jest ten cały mag co go szuka bartholo czy jak mu tam

kryha:

--- Cytat: Thoro ---Wiesz co to ester eggi? Występują one praktycznie w każdej grze. W modzie jest wiele nawiązań do twórców jak i społeczności themodders.org oraz kilka tajemnych obszarów przeznaczonych które nie są przeznaczone dla zwykłych graczy.
Oczekiwałeś czegoś na miarę obszarów z gothic3?! Nie zapominaj że gra już swoje lata ma co z tym idzie ma również ograniczenia a modderzy to zazwyczaj amatorzy i tak było i w tym przypadku.
Jak mówiłem, zupełnie nie wiem czego się spodziewaliście. Gra swoje lata ma a Mroczne Tajemnice to projekt amatorski. Grupa je tworząca zaś to amatorzy a nie profesjonalny team developerski opłacany przez grono sponsorów  . Poza tym jesteś jednym z nie wielu którym się nie podoba. Zdecydowana większość graczy jest zadowolona a sam mod przez niektórych jest nazywany "oficjalnym' rozrzeszeniem na miary Nocy Kruka.

W każdym razie teraz robimy grę - w przyszłości projekt w pełni profesjonalny tak więc powinieneś być zadowolony z przyszłych efektów prac  .

--- Koniec cytatu ---

Proszę nie porównywać tego moda z Nocą Kruka. W NK nowy świat jest przepiękny+cudna muzyka. W tym modzie wolę się nie wypowiadać.

Judasz.:

--- Cytat: kryha ---Proszę nie porównywać tego moda z Nocą Kruka. W NK nowy świat jest przepiękny+cudna muzyka. W tym modzie wolę się nie wypowiadać.

--- Koniec cytatu ---

ale nie rozumiesz Thoro napisał że ta gra ma już swoje lata GII to jest nowsza wersja.  więc dlatego ma lepszą grafe i muze od MT. Thoro napisał tekże iż Gracze  uważają MT tak jakby oficjalnym dodatkiem porównywalnym z MT;-) nie pisał że jest to oficjalny czytanie ze zrozumieniem ise kłania;-)

Judasz.:

--- Cytat: kryha ---Grałeś w NK? Pięknie się w to gra. Jeżeli chcesz. to napiszę ....
Spotykam Aligatora..........

--- Koniec cytatu ---

grałęm we wszystkie części ale NK jest nowsze od G1 i dlatego ma w spaniałą grafe muze i takie tam. a w ogóle ja nie gram w gry bo mi się grafa podoba ja gram bo mi się FABUÂŁA podoba... a MT ma wspaniałą fabułe wg. mnie...;-) tak samo jak inne części Gothic'a

kryha:
[quote name='Judasz.' post='53373' date='26.08.2007, 0:22']
grałęm we wszystkie części ale NK jest nowsze od G1 i dlatego ma w spaniałą grafe muze i takie tam. a w ogóle ja nie gram w gry bo mi się grafa podoba ja gram bo mi się FABUÂŁA podoba... a MT ma wspaniałą fabułe wg. mnie...;-) tak samo jak inne części Gothic'a
C
[/Noc Kruka jest super.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej